Ak ste Ducha ešte nevideli, TOTO vás presvedčí: Jeden z tvorcov prezradil, čo vás čaká!

Seriál Duch včera odštartoval na JOJke a veríme, že si získal aj vás. Ak ste ho ešte nevideli, možno vás presvedčí tento článok!

Už prvá časť seriálu divákovi dala pohľad na to, ako to bude vyzerať. Darko Besarabič, obávaný mafiánsky boss, zahynul. Nie je však zrejmé, kto ho pripravil o život. No Darko stihol tiež postreliť Emila Slobodu, policajného analytika. S ním z nejakého dôvodu po svojej smrti nadviaže kontakt. V ďalších epizódach mu bude pomáhať nielen vyšetrovať prípady, ale hlavne s jeho pomocou hľadať svojho vraha. 

Režisér v Novinách o 12:00 prezradil zaujímavé detaily o nakrúcaní aj hercoch. Že sa tvorcom seriálu Duch podarilo získať Predraga Bjelaca, je obrovský úspech. Už len samotný herec je zárukou kvality nového seriálu TV JOJ. "Zámer bol dať hercov do kontrastu," preto popri Predragovi obsadili Michala Kubovčíka, ktorý je o desiatky centimetrov nižší, no chémia medzi nimi na pľaci fungovala perfektne!

Seriál môže diváka zaujať aj tým, že na svoje si prídu milovníci nie len krimi, ale aj komédie. Nečakajte žiadnu ťažkú kriminálku, ale skôr seriál na odľahčenie, na druhej strane, nechýbajú ani poriadne akčné scény, ako už napovedala prvá časť. "V súčasnosti na Slovensku nejde nič podobné. Niekedy to je viacej kriminálka, niekedy viacej komédia," povedal režisér pre TV JOJ. Keďže námet seriálu prišiel z Čiech, namieste je otázka, či nešiel "cez kopirák" na Slovensko. Opak je pravdou. Síce nájdete podobnosti s českou verziou, no ide o slovenský originál, tvorcovia akurát nadviazali na to, čo fungovalo v Čechách a vyvarovali sa tomu, čo nie!

Seriál Duch vysielame každú stredu o 20:40 na JOJke!

Tagy: Duch