Štartujeme farmársku púť po Slovensku: Nájdi traktor a vyhraj!

Na ceste ťa čakajú sexi farmárky.

Už onedlho na JOJke štartujeme vašu obľúbenú reláciu Farmár hľadá ženu, v ktorej budú citliví, životom skúšaní a osamotení farmári hľadať to najdôležitejšie, čo im v živote a srdci chýba: pravú lásku. Tentokrát sa divák môže tešiť na viac lásky, romantiky, zábavy aj akcie, než kedykoľvek predtým. Pre tých, ktorí sa už teraz nevedia dočkať veľkolepého príchodu relácie na obrazovky, si JOJka pripravila zaujímavú súťaž. Už 3. augusta vyštartuje z Ruskoviec traktor s logom relácie Farmár hľadá ženu. Odtiaľ sa vydá na dlhú cestu po Slovensku, počas ktorej absolvuje úctyhodných 300 kilometrov. Zazrieť náš zázračný traktor môžete priamo v oddychových miestach: Ruskovce, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Veľká Lomnica, Kežmarok, Lendak, Poprad a takisto počas jeho transportu kdekoľvek na ceste.

Ak už zbadáš náš jedinečný traktor, nenechaj ho len tak ujsť a zachyť ho na mobilný telefón alebo si s ním rovno sprav selfie. Fantázii medze rozhodne nekladieme! Fotografické dielo potom pošleš na webovú stránku rádia Europa 2. Toto rádio a stránka JOJ.sk ti zároveň budú pravidelne prinášať informácie z celoslovenského putovania nášho označkovaného traktora. Tvoj fotografický úlovok potom zhodnotia priamo moderátori Európy 2. Možno práve tebe sa podarí vyhrať. Šanca je veľká, každý deň vyhrajú až dvaja súťažiaci príjemnú letnú výhru  100 eur!

Okrem lákavej výhry máš v oddychových miestach Ruskovce, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Veľká Lomnica, Kežmarok, Lendak, Poprad šancu stáť pri zrode nového kalendára Farmár hľadá ženu 2016 so sexi farmárkami. Ani atmosféru profesionálneho fotenia by si si rozhodne nemal nenechať ujsť!

Sleduj televízny web JOJ.SK a rádiový web Europa2.sk a budeš pravidelne informovaný o trase farmárskeho traktora, súťaži a všetkých novinkách z romantickej relácie Farmár hľadá ženu.