geissenovci 2015

Milionárka Carmen drží dcéry pod prísnym dozorom: Kontrolujem im telefóny aj emaily!

Prečo to robí?

Carmen Geissenová je milionárka, úspešná televízna hviezda aj speváčka, no predovšetkým samú seba stále považuje v prvom rade za matku. Na prvom mieste sú u nej jej dva poklady, dcéry Davina a Shanaia. Tie sa v súčasnosti dostávajú do puberty a tak ako väčšina rovesníčok, aj ony dve tráva veľa času na svojich telefónoch a na internete. Carmen je však v tomto smere mimoriadne obozretná. "Neustále im kontrolujem mobilné telefóny aj emaily, nedostane sa k nim nič bez toho, aby to neprešlo cezo mňa," prezradila milionárka v rozhovore pre nemecký bulvárny plátok. 

Aký má na to dôvod? Predovšetkým sú to rodičovské obavy, ktoré sú v tomto smere a v súčasnej dobe na správnom mieste. Carmen dobre vie, čo všetko sa na internete nachádza a akí ľudia sa tam pohybujú. O nebezpečenstvách, ktoré internet skrýva, hovorí s dcérami otvorene a myslí si, že by tak mali robiť aj ostatní rodičia. "Vzdelávanie v tomto smere mi pripadá nesmierne dôležité, o nebezpečenstvách internetu hovorím s deťmi otvorene," dodáva milionárka.

Geissenovcov vysielame na JOJke dnes po sitkome Dovidenia, stará mama. Nestíhate sledovať Geissenovcov v televízii? Nájdete ich v našom archíve zadarmo sedem dní po odvysielaní.