Geissenovci rodina

Geissenovci v pondelok porazili spevácku šou konkurencie

Noviny TV JOJ boli v utorok najsledovanejším spravodajstvom!

V pondelok sa na TV JOJ darilo podvečernej Súdnej sieni, ktorá bola jednotkou na trhu s podielom 28,3%. Nadpriemerný podiel dosiahlo spravodajstvo KRIMI - 33%, hlavné spravodajstvo TV JOJ získalo podiel 33,3%. Tradičnou jednotkou na trhu boli relácie ŠPORT a Najlepšie počasie.

Seriál Panelák dosiahol v pondelok približne štvrtinový podiel na trhu, pričom tradične dominoval vo veľkých mestách (36,9%) a v Bratislavskom kraji (34%). 
Šou Geissenovci: Ťažký život milionárov bola v pondelok sledovanejšia ako konkurenčná naživo vysielaná spevácka šou.Geissenovci dosiahli podiel 22,8%. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas šou Hotel Paradise.

V utorok boli najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku Noviny TV JOJ (36,5%), ktoré mali viac divákov ako konkurenčné hlavné správy. Ako obvykle boli jednotkou aj relácie ŠPORT a Najlepšie počasie. Približne štvrtinu trhu opäť obsadil seriál Panelák, nasledujúci seriál Kosti bol jednotkou na trhu vo veľkých mestách a v troch krajoch Slovenska (najvyšší podiel dosiahol v BA kraji - 30,1%). Viac ako 30% mladých divákov (15-34) aj včera sledovalo reality šou Hotel Paradise.