Odpadnete, ako najmladšia Geissenka vyrástla: Wau, krásou môže konkurovať aj modelkám!

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Mladšia dcéra nemeckých milionárov Geissenovcov, Shania, iba tento rok oslávi sladkých osemnásť, no už teraz je z nej poriadna kočka a hravo by mohla konkurovať aj slávnym modelkám. A niet divu. Jej mama Carmen bola kedysi tiež veľká kosť!

Vďaka obľúbenej reality šou Geissenovci sme spoznali nielen nemecký milionársky párik v zložení Carmen a Róóóóbert, ale aj ich dcéry Shaniu a Davinu. Hoci na televíznych obrazovkách uvidíme časti, v ktorých sú mladé boháčky ešte rozkošnými deťmi, aktuálne už majú od detí ďaleko. Davina je už dospelá a Shania prah osemnástky prekročí tento rok. A aj keď z obidvoch rastú veľké kočky, Shania má pred sestrou predsa len o čosi navrch.

Že už nie je žiadne dieťa, dokazuje aj svojim fanúšikom na Instagrame. Na jej profile nechýbajú snímky s našpúlenými perami či zábery v kratučkých topoch, šortkách, plavkách či v provokatívnych pózach, za aké by sa nehanbili ani topmodelky. Nuž, a mazanie nálepky malého dievčatka sa evidentne páči aj jej 470 tisíc followerom. Blondínka má totiž na svojich fotkách pravidelne desiatky tisíc lajkov a stovky komentárov. Zdá sa, teda, že jablko naozaj nepadlo ďaleko od stromu a Shania má slušne našliapnutú na mediálnu kariéru podobne ako jej rodičia.

Sledujte nové časti šou Geissenovci – Ťažký život milionárov už v utorok po Hranici o 21:40 na JOJke!