Róóóbert bez slnečných okuliarov neurobí ani krok: Pamätáte si, ako vyzerá bez nich?

Nemecký milionár Robert Geiss, ktorý je hlavou rodiny Geissenovcov, sa na verejnosti neustále ukazuje so slnečnými okuliarmi. Sú už jeho neodmysliteľnou súčasťou a keďže takmer nikdy ich nedáva dole, už pomaly ani nevieme, ako vyzerá bez nich. Pamätáte si to ešte?

Svojrázni nemeckí pracháči Geissenovci žijú ťažký život milionárov, čo už dlhé roky ukazujú v rovnomennej reality šou. Keďže Róóóbert i Carmen sú už v podstate verejne známymi osobami, na svoj imidž si nesmierne potrpia. Kým blondínka sa vylepšuje najmä v kaderníctvach, v butikoch a aj na estetických klinikách, jej muž podľa všetkého až taký náročný nie je. Oblieka sa prevažne do oblečenia svojej vlastnej značky, no a jeho priam ochrannou známkou sú slnečné okuliare.

Nepohne sa bez nich ani na krok, nedáva si ich dole ani vtedy, keď nesvieti slnko a dokonca ich neodloží ani v interiéri. Či je to len súčasť jeho imidžu milionárskeho frajera alebo nimi zakrýva kruhy pod očami a vrásky, nevedno. Isté je, že za tie roky si už pomaly ani nepamätáme, ako vyzerá bez nich. Spoznali by ste ho, kebyže ho takto stretnete na ulici?

Robert Geiss bez slnečných okuliarov Zdroj: Profimedia

Sledujte šou Geissenovci každý utorok a stredu o 21:40 na JOJke!