Vedomosti Geissenovcov vás pobavia: Kde je Bratislava a prečo sa volá tak, ako sa volá?

Slávna rodinka nemeckých milionárov si takto pred rokom užívala výlet v našej krajine, do ktorej prileteli špeciálne na pozvanie vtedajšieho ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Skôr než však na Slovensko prišli, bojovali s dilemou, kde sa vlastne nachádza naše hlavné mesto. Mladé Geissenky dokonca o Slovensku dovtedy nikdy nepočuli...

Manželov Róóóberta a Carmen Geissenovcov aj ich dcéry Shaniu a Davinu spoznalo celé Slovensko vďaka rovnomennej reality šou Geissenovci – Ťažký život milionárov, ktorú sme na JOJke vysielali dlhé roky. Relácia bola medzi divákmi vždy nesmierne obľúbená a tak sa nemožno čudovať, že keď na pozvanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka prišli na Slovensko na návštevu, vyvolali doslova ošiaľ.

​Skôr než sa tak stalo, museli sem pricestovať. Tá predstava im spočiatku robila veľké problémy, najmä mladým Geissenkám. Medzi ich geografickými vedomosťami totiž zmienka o Slovensku i o našom hlavnom meste tak trochu chýbala. "Pravdupovediac, o Slovensku počujem prvýkrát. Nikto z mojich kamošov tam nechodí," povie v epizóde Davina. "Nepochybujem, že Slovensko je krásna krajina. No celkom určite to nie je naša prvá voľba, kde stráviť jarné prázdniny," zhodnotí Shania. "Kde je tá Bratislava?" opýta sa Davina svojich rodičov, ktorí im budú o Slovensku nadšene rozprávať. "Bratislava je niekde na východe," vyznamená sa Róóóbert. "Netuším, kde je Bratislava. Ten názov vo mne evokuje braten - pečené mäso," skonštatuje Davina. "Aj tak nás tam nikto nebude poznať," myslela si Carmen. No ani netušila, ako veľmi sa mýli. Len čo Geissenovci vystúpili na bratislavskom letisku, vyvolali hotový ošiaľ, ktorý sa skončil, až keď odišli. Nuž, stretnúť hviezdy svetoznámej šou sa nepodarí každý deň.


Sledujte šou Geissenovci na Slovensku už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Geissenovci