Emotívna chvíľa v Geissenovcoch: Fanúšička sa s nimi odfotila, od dojatia sa rozplakala!

Keď sa Geissenovci chystali na výlet na Slovensko, mysleli si, že ich u nás nikto nebude poznať. A opak bol pravdou. Všade kam sa pohli, na nich čakali davy fanúšikov. Medzi nich patrí aj mladé dievča, ktoré sa po stretnutí s nimi od dojatia rozplakalo!

Svojrázna rodinka Geissenovcov prišla na Slovensko na špeciálne pozvanie vtedajšieho ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Keď k nám pricestovali, práve on ich sprevádzal počas ich nabitého programu. V rámci prezentácie našej krajiny ich vzal aj do Čunova na rafting na Divokej vode. Práve tam, pred vstupom do areálu, na nich netrpezlivo čakali skalné fanúšičky. Len čo ich zbadali, okamžite sa k nemeckým milionárom rozbehli a chceli sa s nimi odfotiť. Keď sa tak stalo, najmladšia členka fanúšikovskej výpravy sa od dojatia rozplakala. "Je šťastná, že vás stretla. Čakáme tu na vás už dve hodiny," povedala jedna zo skupinky. "Ó, to je zlaté. Ale nemôžeš predsa plakať. Už je dobre," zareagovala Carmen a hneď mladú fanúšičku vrúcne objala.

Geissenovci na Slovensku - placuca fanusicka Zdroj: TV JOJ

​Neskôr Carmen priznala, že stretnutia s fanúšikmi dojímajú aj ju. Fakt, že ich prítomnosť je pre niekoho splneným snom, pre ňu veľa znamená. "Takéto stretnutia ma vždy dojmú. Na fanúšikov si rada nájdem čas. Ich pochvalné slová a radosť zo stretnutia sú balzamom pre moje srdce. To dievčatko som objala ako vlastnú dcéru. Na druhej strane, nie vždy máme čas venovať sa každému fanúšikovi jednotlivo. To ma vtedy zabolí a zarmúti," skonštatovala Geissenka.


Sledujte šou Geissenovci na Slovensku opäť v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Geissenovci