"Horor" v štiavnickom Dome Maríny podľa Geissenovcov: Davina si skoro cvrkla od strachu!

Geissenovci počas svojej návštevy na Slovensku zavítali aj do malebnej Banskej Štiavnice, v ktorej si pozreli viaceré dominanty. Medzi nimi nechýbal ani povestný Dom Maríny. Nuž, a práve v ňom sa jedna z dcér nemeckých milionárov tak bála, až si skoro cvrkla!

V srdci Banskej Štiavnice sa nachádza Dom Maríny Pischlovej, v ktorom táto dáma prežila väčšinu svojho života. Je to presne TÁ Marína, o ktorej hovorí Andrej Sládkovič v rovnomennej ľúbostnej básni. Nehnuteľnosť na Radničnom námestí bola zrekonštruovaná a zmenená na dychberúci zážitkový dom o básni Marína, do ktorého sa až do marcového ničivého požiaru hrnulo množstvo turistov. Medzi nimi nechýbali ani Geissenovci, ktorí sa vybrali po stopách nesmrteľného ľúbostného príbehu počas svojej návštevy Slovenska.

Dom Maríny ukrýva hneď niekoľko zaujímavých a originálnych atrakcií, ktoré nenájdete hocikde. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila aj nemecká rodinka. Napríklad, v Maríninej spálni je už na prvý pohľad vidieť, že v posteli niekto leží. A hoci by si niekto mohol myslieť, že ide o figurínu, nie je to tak. "Teraz by som navrhol, aby sme Marínu ďalej nevyrušovali," povedal Geissenovcom sprievodca. Davina si však medzitým všimla, že sa to "niečo" pod paplónom pohlo. "Musím sa pozrieť, či tam niekto leží...pohla sa!" skríkla. "Naozaj už musíme ísť," zdôraznil sprievodca. "Niekto tam leží!" nedala sa odbiť.

Geissenovci na Slovensku - horor v Dome Mariny Zdroj: TV JOJ

Kým mladá Geissenka v spálni vystrašene vyvádzala, zvyšok výpravy sa už v múzeu posunul ďalej. Ona sa však tvrdošijne chcela presvedčiť o tom, či v posteli naozaj leží živý človek. Z ničoho nič si vytiahla mobil a baterkou začala svietiť smerom k lôžku. "Tak sa bojím, že sa pocikám," povedala rozklepane. Po chvíli si ale zrejme uvedomila, že vystrája horšie ako malé dieťa, a že v posteli pre vytvorenie napätia pravdepodobne leží figurantka. "Na figu robota, keď musíš celý čas ležať," dodala a mykla plecom. Nuž, Geissenovci vedia, ako sa robí dojem...


Sledujte šou Geissenovci na Slovensku opäť v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Geissenovci