Tomu sa povie škodoradosť: Carmen sa trápila vo veternom tuneli, Róbert plakal od smiechu!

Geissenovci počas svojej návštevy na Slovensku nevynechali ani obľúbenú atrakciu na severe, ktorou je veterný tunel. Všetky tri Geissenky si ho vyskúšali, no kým Shania a Davina to zvládali s prehľadom, Carmen zažívala pri lietaní poriadne "turbulencie".

Posledné chvíle v našej krajine trávili Geissenovci na severnom Slovensku. Z luxusných kúpeľov sa presunuli na Liptov, kde navštívili obľúbenú atrakciu - veterný tunel. Shania, Davina a Carmen sa nadšene vrhli na naberanie zážitkov, kým Róóóbert sa rozhodol, že tentokrát bude len divákom. A patrične si to užíval. Najmä chvíľu, keď do veterného tunela vošla jeho zákonitá. "Už ide pani špecialistka. Idem ju fotiť," povedal, keď prišla na scénu Carmen. Maminu túžbu po adrenalíne sarkasticky okomentovali aj jej dcéry. "Áno, mami, do toho! Lietaj ako vták, mamka!" odkázali jej Shania a Davina.

Geissenovci na Slovensku - veterny tunel Zdroj: TV JOJ

​Len čo Carmen vošla do veterného tunela, okamžite stratila kontrolu nad svojím telom. Zrejme sa nedržala rád inštruktora a tak sa v tuneli kymácala ako handrová bábika. "Myslela som si, že je to ako bicyklovanie a nedá sa to zabudnúť. Už som si to pred pár rokmi vyskúšala a lietala som ako vták," povedala Geissenka, ktorá s dcérami pred pár rokmi absolvovala rovnakú aktivitu v americkom Orlande. Róóóbert si už tradične nedával servítku pred ústa a nebezpečne vyzerajúce chvíle v tuneli komentoval poriadne uštipačne. "Carmen to vie. Má pre to cit. Nebojí sa ani výšok. Aj v Dubaji skočila s padákom," povedal. Na jej výkonoch sa miestami tak smial, až plakal. Nuž, ako sa hovorí, najlepšia radosť je škodoradosť...

Geissenovci na Slovensku - veterny tunel Zdroj: TV JOJ


Sledujte šou Geissenovci na Slovensku už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Geissenovci