Svištite so svišťom! Aj na webe

Svištia sezóna sa blíži a vy sa so svišťom môžete baviť už teraz!

Jojka si pre fanúšikov zábavy a humoru pripravila skutočnú lahôdku. Na jeseň odštartuje novinkou medzi pôvodnými seriálmi Svištiu sezónu, počas ktorej sa rozhodne nudiť nebudete! Už len obsadenie nového seriálu Hoď svišťom dáva istotu, že svištiť sa skutočne oplatí, veď Petra Polnišová, Jozef Vajda, Tomáš Maštalír či Monika Hilmerová sú zárukou kvality a zábavy.

Svištiť však môžete už teraz na oficiálnej stránke seriálu www.hodsvistom.sk. Práve tam vám pravý horský svišť zaspieva pravdu o turistoch z Poľska, Čiech, Bratislavy či Maďarska a dokonca Ruska! Facebookom tak môžete dať všetkým vedieť, ktorý z nich vám je najbližší alebo poslať jednu z pravdivých piesní vášmu priateľovi!

Svištie pesničky naspieval taktiež človek, ktorému úloha baviť ľudí nie je cudzia. Jaro Szabo alias Jerry sa zviditeľnil v stand-up comedy show Silné reči na internetovej televízii Huste.tv, do ktorej sa dostal po vystúpení v krčme. "Dozvedel som sa, že stand-up robí Kamil Kolárik v krčme v Bratislave, kde som aj vystúpil. Tam ma oslovil Jano Gordulič s tým, že by bol rád, aby som vystupoval aj v Silných rečiach," povedal. Jedno z jeho vystúpení si môžete pozrieť tu.