Jakub Prachař: Moja slovenčina je smiešna

Moderátor ČSMT rád pracuje so Slovákmi a páči sa mu Slovensko. Po slovensky však Jakub Prachař veľmi nekomunikuje. Vraj jeho slovenčina znie smiešne.

„Som nič,“ tvrdí o sebe moderátor, herec a hudobník Jakub Prachař. Napriek tomu, že podáva výborný výkony v Česko Slovensko má talent a najnovšie aj ako hosť v seriáli Hoď svišťom, domnieva sa, že nič nerobí poriadne. „Ten pocit  pretrváva dlhodobo,“ objasňuje. Chcel by však robiť najmä potrebné veci a robiť ich čo najlepšie.

Šou Česko Slovensko má talent má za sebou prvý priamy semifinálový prenos. Aj Jakub ukázal kus svojho talentu, nielen schopnosť moderovať podľa pripraveného scenára, ale aj improvizovať. Po náročnom dni a noci bol už v plnej pohotovosti pripravený v ateliéri natáčať epizódnu postavu v seriáli Hoď svišťom. „So Slovákmi sa mi pracuje výborne. Aj keď mám rečovú bariéru. Keď hovorím po slovensky, znie to údajne smiešne,“ hovorí celkom vážne sympatický moderátor a herec v jednej osobe. Na Slovensku sa mu páči najmä Dunaj a vedel by si predstaviť pôsobiť práve v našej krajine. „My máme v Prahe iba Vltavu a ja mám rád rybačku. Dunaj je taký prudký,“ objasňuje.

Jakuba budete môcť vidieť už v nedeľu 13. novembra v druhom priamom semifinálovom prenose Česko Slovensko má talent, rovnako tak aj o týždeň v pondelok 14. novembra po šou Farmár hľadá ženu v seriáli Hoď svišťom. Rybári však majú výhodu, stretnúť ho môžu v Gabčíkove. „Dostal som pozvanie na rybačku,“ prezradil. Na záver však dvojzmyselne upozornil. „Všetko, čo som povedal, je takmer pravda,“ skonštatoval polovážne – poloúsmevne Jakub Prachař.