Svišťom hádzali naposledy!

Herci a štáb sa včera poslednýkrát v tomto roku stretli pri natáčaní Hoď svišťom. Aká bola prvá séria?

Hoď svišťom má za sebou prvú sériu. Včera sa v priestoroch ateliéru na Kolibe natočila jej posledná časť a každý je v očakávaní série druhej. Hlavné postavy seriálu sú z natáčania nadšené a aj keď bol pre každého z nich žáner sitkom úplnou novinkou, dokázali sa v priebehu pár častí zladiť do fungujúcej zostavy. "Každý projekt potrebuje svoj čas, takže aj toto sa tak rozbiehalo, ale od takej tretej a štvrtej časti sme si to naplno užívali," hovorí za všetkých Ňusi Bárta.

Hercom a štábu prišlo poďakovať za skvelo odvedenú prácu vedenie televízie Joj, ktoré zastupoval riaditeľ vlastnej výroby Ivan Huljak či šéfdramaturg Stano Guštafík. Okrem vychladeného šampanského priniesli aj dobré správy. "Televízia je s týmto seriálom nadmieru spokojná, je to naozaj vynikajúci kúsok, z ktorého sme nadšení. Svedčí o tom aj to, že v januári celú sériu zopakujeme," hovorí riaditeľ. K tomu hercom definitívne potvrdil, že v natáčaní sa od nového roka pokračuje.

Preto sa aj vy môžete už teraz tešiť na pokračovanie príbehov v penzióne Me&You, ktoré sa počas prvej série výborne rozohrali. Svedčia o tom aj nadšené reakcie od hlavných postáv, ktoré nájdete vo videu!