Špeciálne Vianoce Petra Sklára: Poznáte túto tradíciu aj vy?

Najkrajšie sviatky roka sú už pomaly tu a my sme zisťovali, ako zvyknú tráviť Vianoce herci z nového seriálu Hranica. Napríklad taký Peter Sklár nám opísal jednu krásnu rodinnú tradíciu. Máte niečo podobné doma počas Vianoc aj vy?

Súčasťou seriálu Hranica, ktorý štartuje na JOJke už 10. januára, bude aj herec Peter Sklár. O jeho úlohe v seriáli vám prinesiem už čoskoro bližšie informácie, no zatiaľ vám prezradíme to, ako zvykne tráviť vianočné sviatky.

Peter Sklár nám v rozhovore povedal, že sa na Vianoce naozaj teší. „Na Vianoce sa, samozrejme, teším, dúfam, že tá pliaga, čo nás už skoro tretí rok kvári, dovolí, aby sme sa rodiny stretli. Ja som vždy rád, keď sa stretneme pri stromčeku celá rodina, všetci synovia, kde konečne sa porozprávame a veľmi sa každý rok teším, môj otec bude mať 84 rokov tak vždy ešte má príhovor a to si vždy nahrám, a to je pre mňa taký zlatý bod, aj to, že sme tam všetci,“ prezradil o svojich Vianociach herec Peter Sklár.

Herec ale predsa len našiel jednu jedinú vec, konkrétne tradíciu, ktorú až tak nemusí. „Jedinú vec, čo už ako dieťa som nenávidel a nenávidím ju doteraz, keď sa robí medom krížik na čelo, lebo to zostane potom celý večer a sa to lepí, ale zas dobre, patrí to k tým Vianociam,“ dodal Peter Sklár. Tak čo teda, poznáte túto tradíciu potierania čela medom ja vy?


Nenechajte si ujsť nový seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!