Hranica štartuje už zajtra večer, toto je 5 dôvodov, pre ktoré si ju musíte rozhodne pozrieť!

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Na obrazovky prichádza už zajtra! Ponúkame vám päť dôvodov, prečo si ju musíte rozhodne pozrieť!

1.Hviezdne herecké obsadenie

V seriáli Hranica sa môžete tešiť na slovenské herecké esá. V hlavných úlohách sa totiž predstavia Simona Kollárová, Braňo Deák, Hana Gregorová, Peter Sklár, Michaela Čobejová, Roman Poláčik, Jozef Vajda, Gabika Dzuríková, Jevgenij Libezňuk a ďalší skvelí herci. Hviezdne obsadenie vytvára takú zmes postáv, ktorá prináša ohromné množstvo zápletiek na pokraji dedinskej komédie ale aj ľahkej romantiky.

Hranica - uputavka Zdroj: TV JOJ

​2. Pôvodná verzia zožala obrovský úspech v zahraničí

Komediálny seriál Hranica je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného formátu Na granici. V tejto pôvodnej verzii majú Chorváti nakrútených už 240 častí a pripravujú sa ďalšie. Rovnako tak si tento seriál obľúbili diváci aj v Maďarsku. Tá naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog.


3. Komediálny seriál, aký tu ešte nebol!

V seriáli Hranica sa môžete tešiť hlavne na zábavu. Je to totiž formát, ktorý je plný humorných, vtipných a zaujímavých situácií a scén. Sám Jozef Vajda nám v rozhovore prezradil, že je to podľa neho seriál, aký na Slovensku ešte nebol. „Toto je seriál, ktorý ešte nebol na Slovensku, tohto typu. Som presvedčený a ja to tak cítim a cítia to aj moji kolegovia a dúfam, že to tak budú cítiť aj diváci, že je to veľmi dobre napísaný seriál a málokedy počas svojej praxe som sa s niečim takým dobrým stretol,“ povedal nám v jednom z rozhovorov herec Jozef Vajda.

Bývanie hlavných hrdinov zo seriálu Hranica Zdroj: TV JOJ

​4. Pašerácke prostredie a originálne retro priestory

V seriáli sa môžete tešiť na scény, ktoré sa odohrávajú v skutočne originálnom prostredí a nemáme na mysli len exteriérové prostredie. Bývanie rodín zo seriálu sa totiž nesie zaujímavom v retro štýle. Bude to proste overená klasika! Farby stien, starožitný nábytok, koberce, či napríklad aj sošky vo vitrínke. Všetko je premyslené do posledné detailu, aby to ladilo k deju a samotnému prostrediu, do ktorého je seriál zasadený. Nebude chýbať ani originálna poľovnícka chalupa, ktorá je strategickým miestom pre pašovanie.


5. Rodiny a postavy, v ktorých sa možno nájdete aj vy

Aj napriek tomu, že sa dej seriálu Hranica točí najmä okolo pašovania nelegálneho tovaru cez ukrajinsko-slovenskú hranicu, veľká časť deja sa odohráva práve v samotných rodinách zo seriálu, ktoré sú strategickými pašeráckymi jednotkami. Tie riešia často aj bežné rodinné zápletky a problémy, ktoré sú nám dobre známe. Či už ide o komplikovaný vzťah zaťa so svokrou, pre ktorú nie je nikdy dosť dobrý, alebo ide o vzťah muža s manželkou, ktorá si ho drží na krátko, alebo aj taká snaha syna dokázať vlastnému otcovi, že za niečo skutočne stojí! A bude toho, samozrejme, oveľa viac! Seriál Hranica bude plný príbehov postáv, ktorých radosti či starosti budú podané naozaj vtipným spôsobom a my sa na nich spoločne všetci z chuti zasmejeme.

Nenechajte si ujsť štart seriálu Hranica, už zajtra, 10. januára o 20:35 na JOJke!