Simona Kollárová ukázala to, čo diváci nikdy neuvidia: TOTO by neurobila každá herečka!

Herečka, ktorá v úspešnom seriáli Hranica stvárňuje vnučku hlavy pašeráckeho gangu, je ľuďom sympatická aj tým, že sa na nič nehrá. To len dokazujú fotky, ktorými sa svojim fanúšikom pochválila na sociálnej sieti. Takéto zábery by totiž nezverejnila každá známa dáma!

Seriál Hranica, ktorý sa odohráva na slovensko-ukrajinskom pohraničí vo fiktívnej obci Krivé, si okamžite po štarte získal množstvo fanúšikov a verných divákov. Môže za to nielen zaujímavá zápletka, ale aj skvelé herecké obsadenie. Jednu z hlavných úloh stvárňuje herečka Simona Kollárová, ktorú si diváci JOJky pamätajú najmä ako Leu z Nového života. Aby sa od tejto výraznej postavy v novom seriáli odlíšila, prešla radikálnou zmenou imidžu.

Pre rolu Petry Berkovej sa nechala poriadne ostrihať a dokonca si nechala urobiť aj ofinu. Dámy, ktoré majú alebo niekedy v živote mali ofinu, však určite veľmi dobre vedia, že s jej úpravou to vie byť niekedy poriadna oštara. Svoje o tom vie už aj Simona. Aby vlasy pekne stáli, pred každým nakrúcaním jej v maskérni dajú na ofinu natáčku, ktorú musí mať nejaký čas. Predstaviteľka vnučky Zorky Stračinovej sa tak odfotila na niekoľkých nakrúcaniach a výsledkom sa pochválila fanúšikom na sociálnej sieti.Takto ma síce na obrazovkách nikdy neuvidíte, ale vyzerám tak pred každou ostrou,“ napísala k fotkám. Keďže Simona nemá problém ukázať sa fanúšikom či už s natáčkou na hlave alebo bez mejkapu, je jasné, že sa na nič nehrá a je vždy sama sebou. Skvelé!

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!