Peter Sklár priznal tajnú činnosť z jeho mladosti: Mohol mať z TOHTO problém?

Peter Sklár nesmie chýbať v žiadnom poriadnom komediálnom seriáli. Jeho perfektný zmysel pre humor je vždy zárukou skvelej zábavy. V seriáli Hranica ho poznáte ako pašeráka, ktorý sa chce neustále zavďačiť svojej svokre, ale aj ako veliteľa dobrovoľných hasičov. S pašovaním má ale herec vlastné skúsenosti. Neuveríte, čomu sa ako malý chlapec venoval!

Herec v rozhovore pre Top Star prezradil, že stať sa seriálovým hasičom si vyžadovalo dokonca výcvik. Predsa len, naši herci by mali s hasičskou výbavou v rukách vyzerať autenticky. „Mali sme hasičské cvičenia aj sme sa učili robiť s tými prístrojmi, s tými vakmi na vodu,“ povedal Peter Sklár.

V Hranici sa veľká časť deja točí práve okolo dobrovoľných hasičov. Sú pýchou celej fiktívnej dediny Krivé a tvoria skvelú partiu. Ako to ale herec má? Túžil byť ako malý chlapec napríklad takým hasičom? „Ako malý chlapec som mal tri sny. Chcel som byť buď hercom alebo šoférom sanitky, lebo ten môže mať zapnuté sirény. A potom ma strašne fascinovalo lietanie, takže som chcel byť letcom,“ prezradil o sebe herec. Je teda skvelé, že sa mu jeden z týchto snov podarilo splniť.

Hranica - Peter Sklár a Roman Poláčik Zdroj: TV JOJ

Peter Sklár je v seriáli síce dobrovoľným hasičom, no prioritne je pašerákom. Dokonca je zaťom veľkej šéfky a celý biznis sa odohráva v ich dome. Peter Sklár v rozhovore pre Top Star na seba prezradil, že s pašovaním má skúsenosti aj v reálnom živote. „Si pamätám, že keď sme boli malí, tak sme boli v NDR a pašovali sme topánky, ktoré tam v NDR predávali a u nás to bola strašne úzkoprofilová záležitosť,“ dodal v rozhovore.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!