Drahé krémy a hodiny v salóne? Zabudnite! Tento tip Hany Gregorovej poteší každú ženu!

Hana Gregorová vyzerá skvele a svojim vekom sa nikdy netajila. O seba sa, samozrejme, stará, no ak by ste čakali drahé krémy či procedúry, boli by ste na omyle. Toto robí herečka pre svoju pleť.

Starostlivosť o pokožku bola vždy akýmsi príjemných rituálom mnohých žien či dokonca aj mužov. V súčasnosti zažíva kozmetický priemysel veľký rozmach a na trhu existuje také množstvo produktov, že si je ťažké vybrať jeden. Herečka Hana Gregorová ale rozhodne nepatrí k tým, ktorí by mali za potreby vyhadzovať na kozmetiku veľké peniaze. Dokonca otvorene priznáva, že nerobí pre svoju pleť nič špeciálne. Ako si teda herečka udržiava svoj vzhľad? „Nemám žiadne tajné zbrane, ale tiež si myslím, že všetko je dispozícia. Pleť, relatívne na to, že budem mať budúci rok sedemdesiat, mám celkom slušnú. Používala som vždy krémy úplne obyčajné, nejaké mandľové, alebo čo bolo po ruke, ale vždy mastnejšie. Nikdy žiadne drahé krémy,“ vysvetlila nám v rozhovore.

Herečka nám s úsmevom dokonca prezradila, že má skúsenosť aj s luxusnou kozmetikou. No na jej obľúbené krémy, tá drahá, rozhodne nemá. „Raz som dostala darček, nejaký super drahý Dior a som si tým natierala ruky. Taká som nevďačnica. Ale nemala som dobrý pocit z toho. Na kozmetiku tiež nechodím pravidelne, možno raz za dva roky, ale len preto, že ja som taká, že mám vrtuľu v zadku a mne to príde strašne dlhý čas tam. Síce zaspím. Milujem masáž, to mám rada, ale inak, čo ja viem,“ dodala Hana Gregorová.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!