Osud či náhoda? Neuveríte, čo má životná láska Hany Gregorovej spoločné so seriálom Hranica!

Tomuto sa povie osud! Seriál Hranica prináša tematiku, ktorá spojila pred rokmi Hanu Gregorovú s jej životnou láskou. Takýto príbeh sa len tak nevymyslí, no sám život ho napíše najlepšie. Čo teda spojilo herečku s jej životnou láskou, Radkom Brzobohatým?

Dráma s názvom Noční jazdci, spojila herečku s Radkom Brzobohatým. Zoznámili sa teda na nakrúcaní. Táto dráma navyše obsiahla tému, ktorá má toho veľa spoločného aj so seriálom Hranica, kde aktuálne Hana Gregorová účinkuje. „My sme takto raz točili, kde som sa zoznámila s Radkom, v Osturni, Nočných jazdcov, v osemdesiatom roku, o pašovaní koní, ešte v roku tridsať a nám povedali, že to tam stále funguje, vtedy, že sa tým živia, pretože to bola dedina Pánu Bohu za chrbtom a že to pašovanie koní z Poľska na Slovensko stále funguje,“ prezradila herečka. Zdá sa teda, že téma pašovania jej bola už pred rokmi dobre známa a navyše, priniesla do jej života toho oveľa viac, než len spomienky na nakrúcanie.


Hana Gregorová dokonca v rozhovore pre Top Star prezradila, čo má vlastne so svojou postavou v Hranici spoločné. Toto si myslí herečka. „Som veľmi priama. Nemám rada také ohováračky za chrbtom. Ja mám rada taký čistý stôl, keď sa všetko povie, vedia na čom sú tí ľudia. Mám rada priamych ľudí, nemám rada takých zbabelcov. Som trošku organizačný typ,“ dodala Hana Gregorová v rozhovore pre Top Star.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!