Zaľúbenci Jana Labajová a Šoko ukázali prvé spoločné fotky: Aha, akí sú spolu krásni!

Sympatická herečka a známy moderátor a zabávač, ktorých poznáte aj z obrazoviek JOJky, tvoria pár už nejaký ten piatok, no s prvými spoločnými snímkami sa fanúšikom pochválili až prednedávnom. A už na prvý pohľad vidieť, že sú v tom až po uši!

Nájsť lásku a spriaznenú dušu, je to najkrajšie, čo sa človeku môže v živote stať. Ak sú ale zaľúbenci známymi tvárami zo šoubiznisu, nemajú to až také jednoduché, pretože sú pod neustálym drobnohľadom verejnosti i médií. Niet preto divu, že keď má niekto nového partnera či partnerku, snaží sa nechať si to pre seba čo najdlhšie. Platí to zrejme aj v prípade herečky Jany Labajovej a moderátora Juraja Šoka Tabačka.

Hoci tvoria pár už nejaký čas, prvé spoločné fotky ukázali svojim fanúšikom na sociálnych sieťach až pred pár dňami. „Neuveríš, koho som stretol,“ napísal k snímke zabávač. S rovnakým textom uviedla na Instagrame spoločný záber aj krásna blondínka. Na fotkách obaja žiaria šťastím a už na prvý pohľad je vidieť, že si vzájomnú prítomnosť naozaj užívajú. Herečka Jana Labajová aktuálne hviezdi v úspešnom seriáli Hranica ako Viktória Brázdová a Šoko je stabilnou tvárou obľúbeného Inkognita.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Tabaček (@durosoko)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Labajova (@labajova)

Tagy: Hranica