Peter sklár prežíva obrovskú radosť: Herca čaká veľká životná zmena!

Peter Sklár má veľký dôvod na radosť. V hercovej rodine sa už nemôžu dočkať! Na čo sa tak veľmi teší hviezda seriálu Hranica?

Peter Sklár nesmie chýbať v žiadnom poriadnom komediálnom seriáli. Jeho perfektný zmysel pre humor je vždy zárukou skvelej zábavy. V seriáli Hranica ho poznáte ako pašeráka, ktorý sa chce neustále zavďačiť svojej svokre, ale aj ako veliteľa dobrovoľných hasičov. Najnovšie rieši s celou rodinou poriadne peripetie. Zorka sa vydáva za mŕtvu a ešte má k tomu všetkému aj vydávať dcéru Petru. 


Peter Sklár prezradil pre denník Nový čas veľkú a krásnu novinku. Čoskoro sa totiž stane starým otcom a začína sa mu nová životná etapa, ktorej sa herec istotne nevie dočkať. „Bude to niečo nové. Síce budem nevlastný dedko, ale veľmi sa teším. Malo by to prísť na prelome augusta a septembra,“ povedal pre Nový Čas budúci starý otec. Toto obdobie si herec určite užíva a dokonca už vraj nakupujú aj výbavičku. „Len na oslovenie dedko a babka sa bude ťažko zvykať, dodal herec pre Nový čas s humorom.

Hranica - Peter Sklár a Roman Poláčik Zdroj: TV JOJ


Nestihli ste poslednú epizódu Hranice v televízii? Pozrite si ju tu: