Števo Martinovič oslávil okrúhle 40. narodeniny: Aha, ako si sám zo seba vystrelil!

Sympatický herec aktuálne hviezdi v seriáli Hranica ako policajt Alexander Hušták. Svoj herecký a komediálny talent však neukazuje len pred televíznymi kamerami, ale i na svojom profile na Instagrame. Dôkazom je snímka, ktorou sa fanúšikom pochválil na sociálnej sieti presne v deň svojich 40. narodenín!

Števo Martinovič dostal do vienka veľký komediálny talent, ktorý využíva nielen na divadelných doskách či v televíznych seriáloch, ale na sociálnych sieťach. Na Instagrame i na YouTube je naozaj aktívny a často svojich fanúšikov poteší rôznymi zábavnými videami. Tie si milým spôsobom uťahujú z rozličných životných situácií. A nepovšimnuté neostali ani jeho štvrtkové 40. narodeniny.

V deň svojich okrúhlin totiž pridal na Instagram snímku, na ktorej je pomocou filtra zmenený na postaršieho pána v rokoch.Ďakujem vám všetkým za krásne priania, navonok žiadnu zmenu nebadám. 40 je nových 20,“ napísal Števo k fotke, ktorou opätovne dokázal, že nemá problém vystreliť si sám zo seba. Zaujímavosťou tiež je, že časť svojho narodeninového dňa strávil s kolegami z Hranice, keďže vo štvrtok nakrúcali. Pre hercov a pre štáb pripravil sladké i tekuté pohostenie a počas pauzy jeho jubileum všetci spoločne oslávili.


Števovi Martinovičovi v menej celej redakcie srdečne gratulujeme!

​Sledujte obľúbenú Hranicu opäť v pondelok a to v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!