Simona Kollárová to povedala otvorene: Má trému pred skúsenými hereckými kolegami?

V úspešnom seriáli Hranica sa stretlo na jedno pľaci hneď niekoľko hereckých generácií. Ako to vníma predstaviteľka Petry Berkovej? Cíti pri skúsených hereckých harcovníkoch trému?

Herečka Simona Kollárová tento rok oslávila okrúhle 30. narodeniny a hoci len tento rok úspešne ukončila štúdium na Vysokej škole múzických umení, má za sebou už nejednu hereckú skúsenosť. V porovnaní so staršími hereckými kolegami, ktorí majú za sebou už desiatky úloh vo filmoch či v seriáloch, je ich však pochopiteľne oveľa menej. „Trému nepociťujem, to nie, ale rešpekt tam určite je. Vážim si starších kolegov a oceňujem ich bohaté herecké skúsenosti aj zodpovedný prístup k práci. Podobne to mám aj s ostatnými hereckými partnermi. Každá spolupráca je pre mňa príležitosťou pre načerpanie nových skúseností a inšpirácií,“ povedala.

Hranica - Simona a Hana Zdroj: TV JOJ

​Simona sa v seriáli Hranica ocitla na jednom pľaci s ostrieľanou herečkou Hanou Gregorovou, ktorá si pred televíznymi i filmovými kamerami zahrala stovky rôznych postáv. Napriek tomu však nemá potrebu nikoho poučovať. „Nehrniem sa do toho. Ale samozrejme, ak by ma mladá kolegyňa alebo kolega požiadali o radu, rada vyhoviem,“ vysvetlila predstaviteľka seriálovej Zorky Stračinovej. Nuž, a jej seriálová vnučka si rady od skúsenejších kolegov nesmierne váži. „Som vďačná za každú radu, či podporu od kolegov, tak to v tejto profesii chodí. Najlepšie sa však učím z vlastných chýb, aj keď to znamená, že si niektoré situácie viackrát zopakujem. Snažím sa nájsť si vlastnú cestu,“ dodala Simona.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!