Romantika ako z filmu: Aha, ako herec Michal Spielmann požiadal svoju priateľku o ruku!

Nejedna romantická duša by zaplesala! Tento týždeň uplynie rok odo dňa, keď sympatický herec požiadal o ruku svoju milovanú partnerku Viky. A urobil to naozaj originálne!

Herec Michal Spielmann, ktorého diváci JOJky poznajú ako policajta Otta Puchera zo seriálu Hranica, žije už niekoľko rokov v harmonickom vzťahu s tanečnicou Viky. Keďže sa rozhodol, že po jej boku chce stráviť zvyšok svojho života, pred rokom ju požiadal o ruku. Otázku „vydáš sa za mňa?“ jej položil naozaj romanticky. Nielenže mala jeho budúca manželka práve narodeniny, okrem toho vtedy spolu sledovali ich obľúbený vianočný film.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Spielmann (@michalspielmann)

Michal to prezradil počas rozhovoru na tému Vianoce. Na otázku, v akej rozprávke a koho by si chcel zahrať, mal úplne jasno. „Chcel by som byť v rozprávke Sám doma. Je úplne jedno či Stratený v New Yorku alebo Sám doma jednotka. Chcel by som byť Kevin McCalister, pretože zažíva rôzne zaujímavé situácie. Je tvorivý, akčný a to sa mi veľmi páči. Táto rozprávka je pre mňa spätá aj s tým, že minulý rok 29. decembra som pri tomto filme moju už snúbenicu požiadal o ruku. Aj to ma k tomuto filmu viac uviazalo,“ prezradil s úsmevom.

Ak by ste sa chceli Michalom inšpirovať, využiť môžete reprízu filmu Sám doma 2: Stratený v New Yorku už dnes o 16:15 na JOJke!

Tagy: Hranica