Herečka Jana Labajová prehovorila o dôležitej téme: TOTO by si mala prečítať každá žena!

V našej spoločnosti sa čoraz viac nenápadne presadzuje kult večnej mladosti a dokonalého výzoru. Deje sa to aj napriek tomu, že sa všade hovorí o prirodzenosti. Uvedomuje si to aj herečka Jana Labajová, ktorá svojím fanúšičkám adresovala veľmi dôležité slová!

Skoncujme so snahami o dokonalosť! Aj tak by sa v skratke dal zhrnúť status, ktorý herečka Jana Labajová pred pár dňami zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti. Sympatická blondínka, ktorá hviezdi v obľúbenom seriáli Hranica, v ňom apelovala najmä na dámy. V súčasnej spoločnosti sa totiž čoraz viac "tlačí" na to, aby boli ženy vždy dokonalo krásne a vyzerali dostatočne mladistvo. Tento kult je však často prezlečený za slová o spokojnosti so sebou samým.

Výsledkom tak často je, že ak ženy tieto kritériá spoločnosti nespĺňajú, necítia sa prijímané a pociťujú frustráciu. Herečka sa rozhodla prehovoriť práve k takýmto ženám. "Žienky, každá máme nedokonalosti! A naozaj je to tak, že veľa žien má potrebu sa porovnávať, ktorá je krajšia, chudšia, aké má vlasy, nechty a podobne. Ale tým, že sa budeme porovnávať, si nepomôžeme! Každá a jedna je originál. Tá čo je chudá, chce pribrať. A opačne. Tá chce mať už dlhšie vlasy. A opačne. Áno, aj keď nemáš dokonalú pleť, telo...ale máš seba! Máš svoje svetlo, tak svieť! Lásku vám," napísala Jana.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Labajová (@labajova)

Sledujte seriál Hranica každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!