Bohušov otec sa skrátka nezaprie: Aha, ako slizky bude Mirku baliť počas večere!

Návšteva Bohušových rodičov u Berkovcov sa v priebehu veľmi krátkej chvíle zmení z príjemnej večere na nepríjemnú hru "Kto z koho". Všetko sa to začne v momente, keď sa starý Brhúľ nezaprie a začne Mirku slizky baliť priamo pri stole!

Pokojný život farára Bohuša sa zmenil na telenovelu, keď k nemu na faru zavítala najprv jeho mama a potom aj jeho otec. Darina sa tesne po príchode zaplietla s Julom Bobanom, pričom ich načapal priamo pri intímnostiach. Krátko na to prišiel do Krivého aj starý Brhúľ, ktorý si chcel za prítomnosti syna vyriešiť manželské problémy. Ukázalo sa totiž, že si našiel milenku a Darina sa o tom dozvedela. Tá sa chce rozviesť a užívať si druhý dych, ktorý s policajtom chytila. Brhúľ však o rozvode nechce ani počuť. Ako boháč si je totiž vedomý toho, že by ho zrejme obrala o veľa peňazí.

Do jednej z ich rodinných hádok nečakane vstúpi Zorka, ktorá celú famíliu pozve k nim domov na večeru. To však ešte ani len netušila, čo sa pri ich stole zomelie. Len čo prídu Brhúľovci k Berkovcom, Bohušov otec začne Mirku slizky baliť. Darina si to všimne a začne sa lepiť po Emilovi, aby jej muž žiarlil. Keďže ho bude chváliť, ten pred ňou bude šuchoriť perie, čo zase nahnevá Mirku. Bohuš a Zorka sa len budú znechutene prizerať a budú čakať, kedy celá napätá situácia vyvrie. Ako to dopadne?



Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica