Začína sa to medzi Viky a Sergejom konečne lámať? Návrh, ktorý mu dá, ho zaskočí!

Vzťahy medzi Viky a Sergejom sú dlhodobo na bode mrazu a to aj napriek tomu, že spolu čakajú bábätko. No, zdá sa, že mladá Brázdová začína na otca svojho dieťaťa pomaličky názor...

Rodina Brázdovcov sa onedlho rozrastie, pretože Viky nosí pod srdcom bábätko. Istý čas všetkých držala v tom, že otcom je Dalibor, ktorý z Krivého zdrhol aj s peniazmi. Napokon ale prezradila, že genetický materiál dostala od Sergeja. Keď sa to dozvedel Drahoš, bol poriadne nahnevaný, pretože Otčenášovcov nemá príliš v láske. Navyše, o Sergejovi si nemyslí nič dobré. Rovnako je na tom aj jeho "záložná manželka" - kolega Míša, s ktorým spísali zoznam Sergejových plusov a mínusov. Chceli mať čierne na bielom, či sa Viky vôbec oplatí dávať sa s ním dokopy a vychovávať s ním dieťa.

Bilancia síce nebola práve najlepšia, no Drahoš začal na Otčenáša pomaličky meniť názor. Urobilo na neho dojem, keď Sergej skočil do rybníka, aby holými rukami chytil rybu. Rovnaký účinok to bude mať aj na Viky, ktorá o akejkoľvek spojitosti so Sergejom nechcela ani počuť. Keď jej prezradí, že toto gesto urobil len preto, aby sa jej otcovi konečne zapáčil, dojme ju to. V tom mu povie niečo, čo ho poriadne zaskočí. Ubezpečí ho, že sa na výchove svojho dieťaťa bude môcť podieľať, aj že mu umožní, aby sa s ním pravidelne stretával. Sergej si totiž myslel, že mu to nikdy nedovolí. Je to prvý krok k tomu, že sa raz dajú dokopy?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica