Roman Poláčik z Hranice sa ukázal bez oblečenia: Dámy, aha, aké má vysekané sexi telo!

Sympatický herec sa podobne ako viacerí kolegovia zo seriálu Hranica zúčastnil na letnej párty Televízie JOJ, na ktorej sme novinárom predstavili jesennú vysielaciu štruktúru. Po zotmení sa postaral o jedno z najväčších prekvapení večera. Skočil totiž do bazéna a predviedol tak dokonalú postavu!

Herec Roman Poláčik už viac než rok a pol hviezdi v obľúbenom seriáli Hranica, v ktorom stvárňuje pašeráka a dobrovoľného hasiča Kriša Brázdu. Keďže ho uvidíte aj v nových častiach seriálu, ktoré budú do vysielania nasadené na jeseň, nemohol chýbať na štvrtkovej letnej párty Televízie JOJ. A práve na tej sa postaral o jedno z najväčších prekvapení večera.

V areáli reštaurácie pri bratislavskom Horskom parku, v ktorom sa párty konala, sa totiž nachádza aj bazén. V pozvánkach znelo, že je pripravený pre pozvaných hostí a ktokoľvek chce, môže sa v ňom osviežiť. Pre trošku chladnejšie počasie si však nikto netrúfol. No prekvapenie prišlo po zotmení. Roman zo seba zhodil oblečenie a odvážne skočil do bazéna. Popri tom predviedol aj vysekané sexi telo. Po chvíli sa k nemu pridal aj jeho seriálový otec Roman Mrázik a v bazéne sa poriadne vyjašili.

Roman Polacik na letnej párty televízie JOJ Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!