Robo Jakab s manželkou čakajú prvé bábätko: Aha, aká je z Aničky krásna tehuľka!

Obľúbený herec sa takmer dva roky po svadbe stane po prvý raz otcom. Radostnú novinku, že s manželkou očakávajú prírastok do rodiny, oznámili prostredníctvom sociálnej siete.

Hereckí kolegovia Robo Jakab a Anička Rakovská si svoje sladké áno povedali v lete 2018 pod holým nebom v Banskej Štiavnici v úzkom kruhu rodiny a blízkych bez prítomnosti médií či verejnosti. Obaja si totiž súkromie strážia a o svojom živote nezverejňujú príliš veľa informácií. Napriek tomu sa ale občas so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach podelia o nejaké tie fotky. Nuž, a práve prostredníctvom sociálnej siete informovali svojich fanúšikov a širokú verejnosť o tom, že sa stanú rodičmi.

Tmavovlasý fešák, ktorého poznáte z mnohých jojkárskych seriálov, ukázal naozaj krásnu fotku. Pózuje na nej so svojou manželkou, pričom je už na prvý pohľad vidieť, že obaja žiaria šťastím. Budúca mamička má už krásne guľaté bruško a je z nej naozaj krásna tehuľka. „Tak som sa konečne pozrela do toho zrkadla a - sa mi zdá alebo? Aaa, to bude tou karanténou,“ vtipne okomentovala svoju tehotenskú fotku Anička.

Budúcim rodičom srdečne blahoželáme a želáme mamičke aj dieťatku veľa zdravia!

Tagy: Robo Jakab