Inkognito

Inkognito na obrazovkách JOJky už v máji: Vieme presný čas štartu!

Relácia sa objaví na vašich obrazovkách už čoskoro.

Informácia o návrate zábavnej relácie INKOGNITO po ôsmych rokoch vás mimoriadne potešila a my pre vás máme ešte lepšiu správu – Inkognito sa vracia na obrazovky televízie JOJ skôr, ako by ste čakali. S výrobou nových epizód začneme v máji a prvýkrát ich odpremiérujeme v pondelok 18. mája o 20:30! Seriál Divoké kone od tohto týždňa pobeží trikrát do týždňa, čiže utorok až štvrtok.

Inkognito bude moderovať obľúbený Vlado Voštinár, ktorý sa v JOJke najdlhšie venuje relácii Nové bývanie. Poznáme aj mená celebrít, ktoré budú povolania hádať. Tešiť sa môžete na herečku Zdenku Studenkovú, herečku Zuzku Šebovú známu ako Inči z Paneláku, Michala Hudáka z Profesionálov a mnohých ďalších JOJkárskych projektov a Jozefa Vajdu, ktorý momentálne hrá v Paneláku postavu Gorana. 

Chcete sa prihlásiť a vyskúšať si, či vaše povolanie naše celebrity uhádnu?

Máte netradičné zamestnanie a chcete, aby o ňom každý vedel? Alebo pracujete v klasickej profesii, ale chcete našich hostí potrápiť?  Neváhajte a ukážte sa! Napíšte nám o svojej práci na mailovú adresu castinginkognito@joj.sk a možno do relácie vyberieme práve vás!