Po dlhom čase sa GoGo vrátil do telky: Zahrá si ešte niekedy v seriáli?

Internetová legenda hovorí aj o popularite medzi babami.

Internetový fenomén Daniel Štrauch alias GoGo vzbudzuje ošiaľ všade, kam príde. V televízii sa síce vyskytuje len sporadicky, o to príjemnejšie sú však jeho návštevy u nás. A hoci sa v Inkognite cítil takmer rovnako komfortne ako pred svojou kamerou, z internetu odísť neplánuje: „Stále mám ten názor, že zostávam na internete, som tam spokojný a mám tam slobodu,“ objasňuje legenda česko-slovenského youtube.  

Zahrať v seriáli si už síce v minulosti stihol v Paneláku, no do budúcna sa na nič podobné už nechystá. „Myslím, že to nie je pre mňa, lebo tam sa učíš scenáre, ja si radšej sadnem a poviem, čo mám na myslí a potom si to zostrihám do svojej podoby,“ vysvetľuje GoGo.

Ak ste ho doteraz nepoznali, nie ste sami, cieľová skupina jeho odberateľov totiž končí pri strope 24 rokov. S pribúdajúcim vekom a skúsenosťami sa ruka v ruke mení aj štýl jeho videí. „Keď si pozriete jedno z prvých videí a niektoré z nových, je tam vidieť výrazná zmena, čo sa týka prejavu aj kvality. No niekedy je to menej spontánne ako keď som sedel v oranžovej izbičke a mohol som si dovoliť všetko,“ priznáva slovenská yotuberská legenda. Zaujímavosťou u mladého vlogera je najmä to, že napriek popularite naňho jeho priateľka nemusí žiarliť. „Ošiaľ báb? Ani som si ho nevšimol, nejako ma to nezastihlo, nie som ten typ youtubera, ktorý robí na ošiali,“ prekvapuje nás Daniel.

Najnovšiu epizódu Inkognita s GoGom nájdete v našom archive úplne zadarmo!