Éterická a zvodná herečka Vica Kerekes: Moja kariéra sa netočí len okolo nahoty!

Kedy ju uvidíme opäť na Slovensku?

Inkognito dnes bude éterické a plné ženskej krásy aj vďaka tajnej hostke a úspešnej herečke slovenského pôvodu, ktorou je Éva Vica Kerekes. Tá je v súčasnosti známa skôr u našich západných susedov, keďže tam má pracovných ponúk oveľa viac než u nás na Slovensku. Aj pre slovenských divákov má však skvelú správu. „Neviem, či sa tu točí toľko filmov, ale asi nie až tak ako tam. Ale už čoskoro ma diváci uvidia aj na našich obrazovkách,“ hovorí charizmatická herečka.

Mnohí ľudia Vicu považujú za sexsymbol, ona však všetko berie s nadhľadom, pretože jej hereckej kariéry je kdesi inde. „Ja nad tým nechcem ani rozmýšľať. Ako žene mi to lichotí, keď ma takto vnímajú. No myslím, že tieto veci vytvára okolie. Nikdy som sa nesnažila, aby ma vnímali tak alebo tak. Snažím sa len hrať,“ vysvetľuje Vica.

Herečkina kariéra sa však predsa len občas točí okolo odvážnych scénok, a tak niet divu, že ju novinári neustále otravujú s tými istými otázkami. Ju to už však prestáva baviť.Už chcem dostávať svieže otázky. Nie stále dokola tie isté. Vieme, že svet funguje teraz tak, že ľudia sú na tieto veci zvedaví, ale človek musí na sebe popracovať a byť na seba náročnejší,“ myslí si herečka. Všetko však zvláda bez problémov zdolávať aj vďaka silnej podpore v rodine. Mamina je zároveň dobrá kamarátka. Ona si píše diár len preto, že to chce, nie preto, žeby som to od nej vyžadovala. Rodičia tak krásne vnímajú moje povolanie a vždy pre nich zostanem Évou, ktorá je ich dcéra,“ dodáva Vica.

Sledujte Vicu Kerekes ako tajnú hostku v Inkognite dnes o 20:35 na JOJke!