Jožo Pročko vyvádza v podpätkoch a so ženským parfumom: Nachytá po rokoch ďalšie obete?

Prejde našim hádačom cez rozum?

Dnes večer o 21:30 zažijete v Inkognite poriadne bláznovstvá. Najväčšie pričinenia na tom bude mať zabávač Jožo Pročko, ktorého sme na našich obrazovkách nevideli už od čias relácie Nikdy nehovor nikdy. Na svoj veľký návrat sa však aj patrične pripravil aj bez slov poriadne zmiatol hádačov. „V Inkognite bolo zaujímavo, pretože som prišiel, navoňal som sa ženským parfumom na podpätkoch. Boli z toho paf, či je to muž, žena, či je krásna,“ prezrádza zabávačská legenda, ktorá sa momentálne venuje najmä divadlu, moderovaniu a vlastnej reštaurácii v rodnej obci Halič. 

Napriek tomu, že sa Jožo objavuje na obrazovkách už len v reprízach, pozná ho aj naša najmladšia generácia, ktorá už nezažila časy nachytávania ľudí a ich „poloinfarktových„ stavov. „Bol som raz čítať deťom knižky a všetky ma spoznali, pretože pani učiteľky im púšťali o siedmej ráno reprízy mojich relácii a do ôsmej tak mali o ne postarané,“ hovorí najväčší slovenský nachytávač.

Nie všetkým jeho obetiam však bolo príjemné byť nachytanými, mnohí z nich sa mu tak logicky chceli pomstiť. „V štátnej televízii sme nachytávali ľudí náhodne. Keď mal niekto ťažkú chvíľu, napríklad mu niekto zomrel a my sme ho nachytali, to bolo aj na mňa ťažké,“ priznáva Jožo. V rámci jojkárskej relácie Nikdy nehovor nikdy však už ľudí nachytával na objednávku, takže presne vedel, do čoho ide a či nedajbože obeť nemá pri sebe zbraň. „Stalo sa, že ma raz chytili pod krk, hodili po mne stoličku a kopli ma do zadku. To sú už príjemné veci, na ktoré si človek zvykne,“ smeje sa Pročko. Napriek všelijakým situáciám nikdy neprekračoval určité hranice. „Nikdy sme nešli pod dôstojnosť človeka. Neurážali sme rasu, zdravotné problémy či výzor. Akurát mne sa všetci vysmievali , že som maličký,“ smeje večný pokušiteľ Jožo.

Sledujte Joža Pročka ako tajného hosťa v premiérovom Inkognite dnes o 21:30 na JOJke!