Najkrajších 11 rokov spečatili svadbou: Toto je Kristínin recept na večnú lásku!

Čo má nové čerstvo vydatá speváčka?

Inkognito dnes poctí svojou návštevou jedna z najúspešnejších slovenských speváčok a autorka legendárneho hitov "Horehronie" či "Ta ne" Kristína. Hoci mladá speváčka žne úspechy nielen u nás, ale aj v zahraničí, súkromie si snaží maximálne chrániť a prezentovať sa radšej výlučne hudbou. "Beriem to v pohode, keď to niekto ukazuje, no nemám túžbu zdieľať to ďalej," priznáva Kristína. Nedávno však médiá obehla správa o jej utajovanej svadbe s priateľom Mariánom, s ktorým spečatili 11-ročný vzťah. V ich živote sa však nič zásade zásadné nezmenilo, keďže obaja sa majú radi rovnako ako predtým. "Všetko ide ďalej.  Svadba bola veľmi pekná, všetko sme to super zorganizovali, bola výborná nálada a ja sa z toho veľmi teším. Dá sa povedať, že to bola pravá východniarska svadba," teší sa speváčka.  

Pravdou je, že málokomu v slovenskom šoubiznise vyjde vzťah tak ukážkovo ako Kristíne a Mariánovi. Obaja manželia sa spoznali ešte po maturitách pred jedenástimi rokmi v čase, keď Kristína ešte nebola takou známou a dnes sú partnermi nielen v súkromí, ale aj v práci. Marián je totiž Kristíniným manažérom, a tak sú spolu prakticky dennodenne. Obľúbená speváčka nám prezradila, aký je recept na dlhodobý a šťastný vzťah. "Základom je úprimná a bezpodmienečná láska bez nejakých žiarlivých scénok. S Mariánom dokážeme už od začiatkov telefonovať aj štyri hodiny, nemáme sa problém porozprávať o čomkoľvek. Vieme žiť súkromne i pracovne. Som veľmi šťastná, svadba bola naozaj pekný krok a  príjemné rodinné stretnutie," teší sa z úspechov obľúbená speváčka.  

Ani po svadbe sa teda u Kristíny nič zásadné nezmení a aj naďalej zostáva stáť nohami pevne na zemi. Prioritami jej života sú aj naďalej rodina, manžel a hudba. "Nikdy som si nepredstavovala svet šoubiznisu a ani si nemyslím, že som typ pre šoubiznis. Milujem hudbu a od detstva som za tým šla a som tu. Robím to vyslovene preto, že ma baví hudba a žiadne ukazovanie sa," dodáva Kristína, na ktorú sa môžete tešiť už dnes večer v role tajného hosťa.

Sledujte premiérové Inkognito dnes večer o 20:35 na JOJke!