Anka Šišková po hrozivom úraze hlavy a otrase mozgu: Mysľou jej prebehli najhoršie scenáre!

Akoby sa vtedy druhýkrát narodila.

Známa slovenská herečka Anka Šišková nedávno prežívala ťažké obdobie, no dnes, zdá sa, má opäť dôvod na úsmev. V relácii Inkognito sa v role tajného hosťa cítila skvele. "Bolo to výborné, chlapcov poznám, akurát som sa išla zadusiť, lebo boli veľmi smiešni a nemohla som sa vôbec zasmiať,“ hovorí Anka, ktorá má rada humor nielen v herectve, ale ho aj rada rozdáva navôkol na Slovensku i v Česku. Na rozdiel od iných slovenských hercov však nie je nútená účinkovať po česky. Nie všetci hereckí kolegovia však majú to šťastie zahrať si u našich západných susedov v rodnom jazyku. „Problém s tým majú české televízie, že keď my, Slováci, tam hráme, musíme hovoriť po česky, lebo si myslia, že Česi nerozumejú dobre po slovensky. Problém je však zdanlivý, chodím tam často a ešte sa mi nestalo, žeby mi niekto nerozumel. Je to hlavne politika televízií. Majú pocit, žeby mali menšiu sledovanosť,“ myslí si sympatická herečka.

A hoci Anka rozdáva úsmevy na každom kroku, sama nedávno prežívala ťažké obdobie. Rýchle pracovné tempo a nešťastná náhoda totiž zrejme spôsobili to, že sa jej pošmykli nohy na schodoch a herečka zažila nešťastný pád rovno na hlavu. Všetko našťastie skončilo bez vážnej ujmy na zdraví a herečka je dnes opäť vo svojej forme. „Vidíte, mám sa fajn, ale mala som veľké šťastie. Vyzeralo to najprv dosť hrozne, ale veľmi rýchlo som sa zahojila. Bol tam aj otras mozgu, ale ešte ma bolí hlava, no inak je to v pohode,“ hovorí sympatická herečka.

Krátko po nešťastnej udalosti jej však nebolo všetko jedno a v hlave sa jej premietli rôzne scenáre. „No ja som o sebe moc nevedela, bola som v bezvedomí. Mala som strach, že mám zlomenú chrbticu, našťastie to mám len odreté,“ upokojuje nás Anka. O svoju maminu mala strach aj herečkina dcéra Dorota Nvotová, ktorá je známa tým, že rada cestuje po celom svete. Ani v týchto chvíľach by ste ju na Slovensku nenašli. „Žije v tu v Bratislave, no momentálne je so svojou skupinou na Maledivoch. Chodí po svete ako turistický sprievodca a má sa dobre,“ prezrádza hrdá mama. Dorota zdedila dobrodružného ducha práve po svojej mamine. „Myslím, že po mne je taká akčná s tým cestovaním. Keby som nebola viazaná na divadlá, asi by som bola tiež stále preč,“ dodáva herečka, ktorú uvidíte už dnes večer vo vašom obľúbenom Inkognite.

Sledujte premiérovú epizódu Inkognita s tajnou hostkou Ankou Šiškovou dnes o 21:30 na JOJke!