Youtuber GoGo po rozchode prišiel s veľkou životnou zmenou: Najväčšiu inšpiráciu našiel u Voštinára!

V čom ho Vlado najnovšie inšpiroval?

Najznámejší slovenský youtuber Daniel Štrauch alias GoGo prišiel pred pár dňami s nečakanou informáciou. Rozišiel so sa svojou priateľkou Lucy Pug. Stalo sa tak po troch rokoch napriek tomu, že oboch niekdajších zaľúbencov spájali nielen spoločné záujmy, ale aj nakrúcanie vlogov. V jednom zo svojich najnovších videí GoGo následne odhalil celú pravdu o tom, prečo sa ich ľúbostné puto nadobro rozpadlo. "Posledné mesiace sme neboli spolu takí šťastní ako predtým. Sme veľmi rozdielni ľudia, ku koncu sme každý chceli niečo iné a naše názory sa začali rozchádzať. Obdobie s Luckou bolo však to najkrajšie v mojom živote a budem naň spomínať len v dobrom," vysvetlil GoGo fanúšikom na svojom vlogu, v ktorom zhrnul všetky dôležité veci z jeho života za posledné mesiace.

Ďalšou z GoGových životných noviniek je aj fakt, že už onedlho vymení bývanie v podnájmoch za vlastný novučičký byt. Mladý youtuber v súčasnosti netrpezlivo čaká na skolaudovanie novostavby, v ktorej bude bývať. Svojim fanúšikom odtiaľ chce prinášať celú sériu videí zo zariaďovania svojho nového príbytku. Pri tejto príležitosti si zavtipkoval aj z jojkárskeho Nového bývania a z Vlada Voštinára, ktorým sa chce vo vlastnej vlogovej verzii inšpirovať.

S moderátorom sa presne pred rokom stretol aj v úlohe tajného hosťa v Inkognite a dodnes mu nevie zabudnúť jednu zásadnú vec. „Sorry, Vlado, mám na teba zlé spomienky. Keď som bol v telke v Inkognite, štyrikrát si sa ma spýtal tú istú otázku, ktorú sa ma pýta každý človek ako prvú – koľko zarábaš?“ prezradil GoGo. Podľa najlepšieho slovenského youtubera ide o tú najpovrchnejšiu a najprepieranejšiu vec, s ktorou sa neustále stretáva. Vďaka tomuto zážitku bol z televízneho výstupu dokonca poriadne vystresovaný a očividne ani po roku nevie na svoje účinkovanie v Inkognite zabudnúť. Pravdou však je, že epizóda s GoGom patrí medzi TOP najsledovanejšie v archíve Inkognita vôbec.

Spomínanú epizódu Inkognita s GoGom nájdete v našom bezplatnom archíve!