Studenkovej sa v Inkognite oživili spomienky na maminku: V tomto ju už nikto nenahradí!

Mama je len jedna.

Ubehlo len pár týždňov a spomienky sú tak stále čerstvé. Známa herečka a hádačka z Inkognita Zdenka Studenková len prednedávnom pochovala svoju milovanú mamičku Gertrúdu, ktorá odišla do neba vo veku 83 rokov. V pondelkovej epizóde Zdenka ukázala, že na svoju maminu myslí v každom okamihu. Dokonca si na ňu spomenie aj v momentoch, ktoré by málokto povedal.

Hneď prvou hostkou relácie bola pani Katarína Strelová, ktorá sa ako výrobkyňa džemov špecializuje najmä na marhuľové príchute. Šikovná výrobkyňa nám prezradila všetko o tejto sladkej pochúťke a dokonca aj vysvetlila, aký je rozdiel medzi džemom a lekvárom. „Lekvár sa varí dlhšie, džem je trocha redší a hlavne sa tam dávajú kúsky ovocia,“ prezradila pani Katka, podľa ktorej je, samozrejme, najlepší džem práve ten jej. „Hlavne to robím zo svojich  plodov, pridávam tam len cukor a žiadne konzervanty,“ zdôrazňuje výrobkyňa.

Toto milé rozprávanie o džemoch zaujalo aj Zdenku Studenkovú, ktorá si pri ňom okamžite vybavila svoju nebohú maminku. „Môžeme si u vás aj objednávať? Lebo, poviem pravdu, stále experimentujem v obchodoch, vždy čítam, aké to má zloženie, koľko ovocia a všetko ostatné. Nič mi však nechutí, okrem toho, čo varila moja mama,“ priznala Zdenka Studenková. Našťastie aj ona dostala od pani Kataríny chutný darček, ktorý ju doslova dostal: Aj vyzerá krásne, lebo je krásny, svetlunký. Nedám ho nikomu!“ Džem od pani Kataríny síce iste nebol taký dobrý, ako je ten od každej maminy, no podľa reakcií všetkých hádačov od neho nemal ďaleko.

Celú epizódu Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!