Takto ste ešte Miša Hudáka nezažili: Baletným číslom natrel aj skúsenú umelkyňu!

Zvládli by ste to lepšie?

S takýmto žiakom sa doposiaľ nestretla. Všetko sa však zmenilo v najnovšej epizóde Inkognita. Pedagogička klasického tanca Izabela Stehlíková si tento raz zobrala na mušku tanečné schopnosti obľúbeného moderátora a humoristu Miša Hudáka. Poriadne ho zaskočila už len tým, že sa ho snažila naučiť aspoň zopár základných tanečných pohybov. Zabávač napokon ponuku prijal aj napriek tomu, že nebol vhodne oblečený. Po nástupe na „parket“ si dokonca prizval na pomoc aj Zuzku Šebovú, ktorá mu stvárnila improvizovanú tyč, ako nevyhnutnú „tanečnú podperu“.  

Inkognito - Miso hudak tanec Inkognito - Miso hudak tanec Zdroj: Tanečné kreácie Miša Hudáka prekvapili aj skúsenú pedagogičku tancov

​A hoci Mišo nebol na baletné kreácie vôbec pripravený, s pedagogičkou sa rovno vrhli na náročné pozície. Prvou úlohou bolo prekríženie nôh. To mu však robilo značný problém, pretože sa priznal, že ich má už aj tak dosť „povytáčané“. Mišovi k úspechu dokonca nepomohlo ani dvadsaťminútové sťahovanie brucha. Lekcia však pokračovala ďalšími náročnými pohybmi s názvami ako Rond de jambe par terre, Port de Bras či Développé... Milovník humoru mal čo robiť, aby splnil očakávania učiteľky tanca. Čo však nikto nečakal, napokon prekvapil pedagogičku práve on s hrdinským zhodnotením svojho tanečného výkonu: „Musím vám povedať, že to vlastne nie je až také ťažké, skonštatoval. Veríme teda, že Miša Hudáka sme na tanečnom parkete po tomto výkone nevideli posledný raz a ešte nám čo-to predvedie.

Celú epizódu Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!