Skončilo to len pri silikónoch? Kde všade sa nechala Dara Rolins vylepšiť?

Dara sa vylepšeniam rozhodne nebráni.

Do Inkognita prichádza dlhoočakávaná tajná hostka – československá popová legenda Dara Rolins, ktorá len nedávno vydala svoj nový album ETC. Zaujímavosťou je, že fanúšikovia si naň museli počkať celých 6 rokov, no podľa ohlasov to stálo za to. Spevácka legenda však patrí nielen medzi najostrieľanejšie slovenské divy vôbec, ale jednoznačne aj medzi najatraktívnejšie. Za všetkým sa skrýva neustála práca nielen na profesionálnej úrovni, ale aj na zovňajšku. Pre Daru je svedomitá starostlivosť o svoj výzor úplnou samozrejmosťou. "To je povinnosť nás, žien. Je to prirodzená vec a teraz k tomu vediem aj svoju Lauru. Je to normálne dievča, má byť čistá, pekná a upravená a má sa o seba starať od rána do večera. Netreba to preháňať, no rozhodne to nekončí vekom," myslí si Dara, ktorá vníma krásu aj v kontexte s vlastnou dcérou Laurou. Jej deväťročná krásavica už teraz reaguje na aktuálne trendy a vie, ako správne narábať s vôňami.   

Zdroj: Instagram

​Podľa Dary by si však mal každý robiť so svojím telom to, čo uzná za vhodné. "Keď sa niekomu páči byť neprirodzený a vyumelkovaný, je to jeho voľba. Preferujem to, aby si človek pomohol. Každý si pomáha, aj tí, o ktorých si myslíte, že nie," objasňuje 44-ročná spevácka legenda, no jedným dychom dodáva, že najdôležitejšia je aj v tomto prípade prirodzenosť a uvedomenie si limitov, kedy už prehnané úpravy tela začínajú byť skôr komické. 

​Partnerka kráľa rapu Rytmusa pritom sama podstúpila niekoľko vylepšení svojho tela. "Ja som si kúpila prsia, lebo som ich zdedila po ocinovi, s nosom som tiež trochu bojovala. Ideálny nie je ani dnes, no už som to potom vzdala. Ostatné veci sú miniatúrne úpravy. Napríklad občasné moje mračenie sa medzi mojím obočím. To občas porieším kyselinou alebo botoxom," prezrádza Dara. Tu však jej vylepšenia končia, väčšie zákroky speváčka zatiaľ nepotrebovala. "Keby som nejaký väčší podstúpila, isto sa už o ňom vie, keďže sa to v mojom prípade veľmi nedá utajiť. Rozhodne sa ničomu nebránim, je to o limite, vkuse a schopnosti byť stále prirodzený," uzatvára naša dnešná hostka z Inkognita. 

Sledujte Inkognito s Darou Rolins dnes o 20:35 na JOJke!