Ewa Farna si už z posmeškov ťažkú hlavu nerobí: Šťastná aj s bokmi ako skriňa!

Ako vníma odvrátenú stránku popularity?

Pre všetkých fanúšikov dobrej hudby a česko-poľskej speváčky Ewy Farnej máme skvelú správu. Obľúbenú speváčku uvidíte už dnes večer vo vašom obľúbenom Inkognite. Okrem toho ju však môžete vidieť aj naživo na jej jedinom slovenskom koncerte tohto roka, a to už 29. novembra v Bratislave. Ewa sa vracia na Slovensko vždy rada, a to nielen pracovne, ale aj súkromne. „Mám tu oddaných fanúšikov, ktorí vedú úžasné fankluby. A takisto mám aj fanúšikov, ktorí chodia na všetky moje koncerty. Mám veľkú radosť z toho, že aj keď tu často nie som, tak idú za mnou do Poľska alebo do Čiech, len aby sme sa videli,“ teší sa speváčka, ktorá žne obrovské úspechy na Slovensku, v Česku i Poľsku.

Inkognito - Ewa Farna Inkognito - Ewa Farna Zdroj: joj.sk

​Popularita však občas so sebou prináša aj odvrátenú stránku. Ewa to pocítila na vlastnej koži, keď si ju české a poľské bulvárne médiá sústavne podávajú pre jej postavu a o jej priberaní píšu jedna radosť. Sympatická speváčka sa však rozhodne nezložila, práve naopak. Jej odpoveďou bola vlastná pesnička Mám boky jako skříň, z ktorej sa stal razom obrovský hit s miliónmi zhliadnutí na YouTube. „Nejako sa celú dobu učím s tým pracovať. Bulvár nie je nič príjemné, no na druhej strane robím, čo ma baví a robím to pre ľudí. Niečím sa to musí vyrovnať a chápem, že médiá sú súčasťou tejto práce. Čím iným má speváčka odpovedať, než pesničkou?“ zamýšľa sa mladá česko-poľská speváčka.

​V skutočnosti je však Ewa so sebou a svojím výzorom nadmieru spokojná a nič na sebe nemieni meniť. „Keby som nebola, tak s tým niečo urobím. Aj keby som bola chudá, budú písať o mojom zovňajšku. Písali by o tom, čo mám na sebe, za koľko som to kúpila, či nie som moc chudá alebo som nepribrala. Každý má v médiách nálepku. Niekto je alkoholik, niekto workoholik. Ja mám tú, že mám boky a to je, myslím, že zlaté,“ zamýšľa sa Ewa. Sympatická speváčka je dôkazom toho, že niekedy si jednoducho netreba z ničoho robiť ťažkú hlavu, ale práve naopak, zobrať veci s humorom a nadhľadom a byť tak veľkým vzorom pre mnohých ďalších s obdobným problémom. Veď Ewu jej fanúšikovia priam zbožňujú. 

 Sledujte premiérové Inkognito s Ewou Farnou dnes o 20:35 na JOJke!