Pamätáte sa na upišťanú farmárku Janku? Takto vyzerá po rokoch od hviezdenia v šou!

Vidíte tu zmenu?

V druhej sérii Farmár hľadá ženu zaujala svojou prostorekosťou a energiou, dnes by ste ju asi nespoznali. Farmárku Janku si väčšina televíznych divákov pamätá ako upišťanú a energickú nápadníčku statkára Pavla, ktorý si v zoznamke Farmár hľadá ženu hľadal svoju spriaznenú dušu. Dnes si však už žije sympatická farmárka vlastným životom a spoločnosť jej robia najmä jej milované zvieratá. Jedno z nich priniesla aj do pondelkového Inkognita, kam prišla so svojím povolaním rozprávačky s papagájmi.

Inkognito - Farmárka Janka, ktorá v šou Farmár hľadá ženu bojovala o srdce farmára Pavla Inkognito - Farmárka Janka, ktorá v šou Farmár hľadá ženu bojovala o srdce farmára Pavla Zdroj: joj.sk

​Jej samička kakadu menom Kejty jej však spravila poriadny trapas, keď jej uletela a zamierila si to až k žiarám reflektorov, kde ju museli odchytávať členovia štábu. Janka ju celý čas presviedčala, aby sa napokon vrátila späť k nej a Vladovi, čo sa jej podarilo až po približne desiatich minútach. Potom jej už našťastie nič nebránilo v tom, aby sa mohla vrátiť späť k rozprávaniu o svojom zaujímavom zvieracom povolaní. Janka nie je len televízna farmárka, ale svoj život zasvätila aj vlastnej farme, kde sa jej stalo obrovské nešťastie. Pred štyrmi rokmi jej farmu totiž zasiahla obrovská povodeň, kde sa utopilo až 500 zvierat, medzi nimi aj vzácne druhy kôz. Z tejto hrozivej tragédie sa však našťastie Janka zotavila a dnes opäť rozdáva úsmev všade navôkol.

Celú epizódu Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!