Z Braňa Mojseja je bez alkoholu a Nory iný človek: Môže za to nová láska?

Ako sa mu darí dnes?

V relácii Inkognito dnes budeme mať tak trochu netradičného tajného hosťa. Tým bude spevák a exmanžel kontroverznej košickej podnikateľky Nory Kabrheľovej, spevák Braňo Mojsej. Obaja spolu hviezdili vo vlastnej talkshow Čo na to Mojsejovci ešte v roku 2007. Nora si napríklad neskôr zaúčinkovala aj v šou Kapor na torte po boku Dolly Buster či Evy Mázikovej, na ktorých nenechala ani nitku suchú. Odvtedy sa však zmenilo veľa a Braňo i Nora si idú každý vlastnou cestou.

Nora Mojsejová a Braňo Mojsej kedysi Nora Mojsejová a Braňo Mojsej kedysi Zdroj: SITA

​Braňo sa napríklad najnovšie po mnohých excesoch s alkoholom už vyše roka nedotkol fľašky. Práve naopak, teraz sa snaží ísť príkladom pre mnohých ďalších, ktorí majú problém s týmto démonom. „Slúžim ako cestovná kancelária. Ľudia sa cez messenger, maily či cez známych dostanú ku mne. Som ako prostriedok medzi liečebňami a poradenstvom. Väčšina ľudí, keď príde a uvidí nápis psychiatria, radšej sa otočí a ide preč,“ prezradil nám Braňo, ktorý si teraz žije vlastným životom. Okrem pomoci druhým stíha aj vlastné koncerty a nahrávanie nových pesničiek.

Napriek tomu, že si uvedomuje fakt, že nálepky alkoholika sa už zrejme nikdy nezbaví, snaží sa byť novým a lepším človekom. Minulosť berie už iba s nadhľadom. „K vzťahu k Nore sa nebudem vyjadrovať , je to pre mňa uzavretá kapitola. Aktuálne som šťastný vo vzťahu, a to je celé. Svoje súkromie si strážim,“ povedal nám Braňo, podľa ktorého život bez lásky by nebol životom v pravom slova zmysle. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte Inkognito s Braňom Mojsejom dnes o 20:35 na JOJke!

VIDEO: Braňo Mojsej o svojej aktuálnej situácii v boji s alkoholom: