Nevie jej prísť ani na meno: Braňo Mojsej už nechce mať s Norou nič spoločné!

Všetko je preňho minulosť.

V relácii Inkognito sme najnovšie privítali trochu netradičného tajného hosťa. Tým bol spevák a exmanžel kontroverznej košickej podnikateľky Nory Kabrheľovej, spevák Braňo Mojsej. Obaja spolu hviezdili vo vlastnej talkshow Čo na to Mojsejovci ešte v roku 2007. Idylické manželstvo je však dnes už dávno minulosťou, keďže každý si šiel vlastnou cestou. Braňo sa však aj naďalej venuje hudbe a chodí po koncertoch kade-tade. Ešte v dávnej minulosti sa však spevák posťažoval, že jeho pesničky nechcú príliš hrať v rádiách. Odvtedy sa toho veľa nezmenilo, čo si uvedomuje aj on sám. „Nie tak, že všetky nehrajú..., ale nehrajú. Ja som sa niekedy tak vyjadril alebo čo ja viem...? Ale keď som spolupracoval s Mariánom, tak nám jednu pesničku šupli,“ priznal Braňo, ktorý však nie je sklamaný.

​Najdôležitejšie preňho je to, že neustále chodí na koncerty, stretáva sa so svojimi fanúšikmi, čoho dôkazom je aj neustále nabitý kalendár. Vlado si však predsa len neupustil malú poznámku o tom, že Braňo zrejme nehrá na vypredaných štadiónoch, ale pre oveľa menšie davy. „To teraz nie. Sú festivaly v lete, ktorých sa zúčastňujem, chodíme aj so synovou kapelou. Teraz momentálne hráme také sety akustické. Rôzne garden párty a podobne,“ priznal farbu Mojsej. Ako obarený však zostal po otázke, či  na jeho koncerty chodí aj exmanželka Nora Kabrheľová. „Určite nie. To je uzavretá kapitola,“ odvetil Braňo.

Nora Mojsejová a Braňo Mojsej Nora Mojsejová a Braňo Mojsej Zdroj: sita

​A ďalšiu Vladovu otázku, či chodí aspoň Norin súčasný manžel František Kabrheľ, už radšej takisto nechcel podrobnejšie komentovať. Braňo teda očividne nechce mať so svojou exmanželkou spoločné absolútne nič. Niekdajšia hviezdna dvojica Mojsejovci tak naveky ostane už iba v našej pamäti.

VIDEO: Braňo Mojsej o svojom aktuálnom živote: