Bude z toho svadba? Lucie Bílá so staronovým priateľom žiari šťastím!

Tomu sa povie láska.

Česká zlatá slávica minulý rok šokovala fanúšikov, keď priznala vzťah so svojím bodyguardom Radkom Filipim, ktorý je od nej mladší takmer o 20 rokov. Hoci Bílá vyzerala poriadne zamilovaná, ich láska vtedy netrvala dlho. Po niekoľkých mesiacoch dala zajačikovi zbohom. To však už niekoľko mesiacov neplatí. Začiatkom leta speváčka znova uverejnila fotografie na instagrame z Radkovej narodeninovej oslavy. Zo záberov bolo jasné, že dvojica opäť tvorí pár. Pod fotografiu ich spoločného vrúcneho bozku speváčka napísala: ,,Mením status na šťastná.“ Lucie s Radkom sú tak opäť spolu a musíme uznať, že obaja žiaria šťastím.

Na nedávnom nakrúcaní Inkognita to bolo viac než očividné. Lucie s odstupom času priznala, že momentálne je všetko v najlepšom poriadku, a to v ich súkromnom i pracovnom živote: Ja mám pocit, že ľudia od seba musia niekedy odísť, aby sa mohli k sebe vrátiť. Ten vzťah niekedy treba vychytať, akurát my ho vychytávame verejne. Dá sa povedať, že o chvíľu sme spolu dva roky, nejaká malá prestávka tomu prospela. Ako to bude, neviem... Teraz je to krásne, tak to tak nechajme.Na Lucii bolo celý čas vidieť, že z Radka je doslova zbláznená.

Lucie Bílá v šou SuperKaraoke Lucie Bílá v šou SuperKaraoke Zdroj: joj.sk

Ich vzťah je však predsa len na rozdiel od väčšiny iných v niečom zaujímavý. Ako na začiatku, tak aj po dvoch rokoch sú im hádky cudzie. Lucie priznala, že rozhodne nie je hádavý typ človeka. Práve naopak. Ona je vždy tá, čo hasí všetky požiare, a to najmä v práci. Doma to totiž ani nie je potrebné. Talianska domácnosť jej navyše bola vždy cudzia. „Keď mám doma chaos, potrebujem mať čisté plochy a pokoj, a to mám práve u neho. Dôležité sú obyčajné veci. Dneska ideme napríklad do kina. To mi predtým chýbalo, stále som bola na javisku a ten obyčajný život, to je hotové zlato. To sa nedá vynahradiť ničím,“ teší sa speváčka., ktorej robí okrem Radka radosť aj ich spoločný psík a život v lone prírody.

VIDEO - Takto pred trištvrte rokom Lucie oznámila rozchod s Radkem. Dnes je všetko inak:

Na otázku, či by si vedela predstaviť ísť so svojím staronovým o 18 rokov mladším priateľom do chomúta, nemala jasnú odpoveď. „Niekedy mám pocit, žeby som to ešte skúsila, no niekedy mám pocit, že to nie je úplne potrebné. Tomu vzťahu by som nedávala žiadne závažia. Chcela by som, aby bol vzťah ľahký a spontánny. Je to takto krásne a nič by som nemenila,“ zamýšľa sa Lucie, s ktorou bol po celý čas na nakrúcaní aj Radek. Už čoskoro ju tak uvidíte aj v Inkognite ako tajnú hostku. 

Sledujte Inkognito vždy v pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!