Smutný koniec Dana Nekonečného († 52): Jeho telo ležalo v dome tri dni!

Okolnosti úmrtia českého speváka Dana Nekonečného zatiaľ nie sú jasné. Podľa polície bude všetko jasné až po pitve. Danielova expartnerka však prezradila, že spevák ležal v prenajatom dome mŕtvy tri dni.

V utorok sa všetci v Česku i na Slovensku dozvedeli o tom, že náš svet navždy opustil vo veku 52 rokov obrovský šoumen a spevák Dan Nekonečný. Speváka našli v pražskom dome, ktorý mal dlhé roky prenajatý. Kedysi v ňom žil aj spolu s expartnerkou Zuzanou Kardovou. To sa však pred piatimi rokmi zmenilo, keď sa od speváka odsťahovala asi kilometer od neho. A práve Danielova expartnerka pre blesk.cz prezradila, ako vôbec prišli na to, že šoumen už nie je medzi živými. ,,Našiel ho majiteľ domu a vraj tam ležal skoro tri dni. To je také strašné," prezradila zhrozená Zuzana, ktorá sa spolu so sestrou Lenkou pripravuje na poslednú rozlúčku.

Večný minister rozkoše bude navždy odpočívať v rodinnej hrobke. "Dan okrem sestry už nikoho nemal a Lenka mala zasa len jeho, pretože jej manžel pred piatimi rokmi zomrel. Je to také smutné, naozaj je mi to ľúto, nechcela som, aby to takto dopadlo, " zverila sa Zuzana pre blesk.cz