Nestarnúca Zdena Studenková oslavuje 65. narodeniny: Takto vyzerala kedysi a dnes!

Zastavila čas. Herečka a hádačka z Inkognita Zdena Studenková oslavuje svoje 65. narodeniny, no svojím výzorom môže pokojne do vrecka schovať aj oveľa mladšie ročníky.

Ostrieľaná herečka Zdena Studenková patrí k stáliciam obľúbenej relácie Inkognito, je známa svojím starostlivo pestovaným zovňajškom, skvelou postavu a vycibreným vkusom pre módu. Len málokto by jej hádal vek 65 rokov, ktorý práve oslavuje. Herečka je známa tým, že nesmierne dbá o svoj vzhľad a dáva si záležať na tom, aby vyzerala dokonale. K tomu prispieva nielen dôkladná starostlivosť o svoje telo a pleť, ale aj výrazné a slušivé outfity. Ku kráse si však herečka dopomohla aj chirurgicky a vôbec sa tým netají. Herečka je známa tým, že si nezvykne dávať servítku pred ústa a riadi sa heslom, čo na srdci, to na jazyku. Jej úprimnosť buď ľudia milujú, alebo ňou naopak pohŕdajú. Tak či onak a aj vďaka tomu je Studenková celý svoj život jednou z najobdivovanejších slovenských žien šoubiznisu. Pozrite si vo fotogalérii, ako vyzerala ešte pred pár rokmi a ako vyzerá dnes. 

​VIDEO: Zdena Studenová a jej príhoda s prsiami:

​​Zdena Studenková (65) je slovenská herečka, ktorá má na svojom konte desiatky televíznych, seriálových a filmových úloh. Vyštudovala odbor fotografia na Strednej umeleckopriemyselnej škole v Bratislave a herectvo na VŠMU. V rokoch 1977-1978 bola členkou činohry Novej scény, od roku 1978 je členkou činohry SND. Okrem herectva sa venovala aj hudbe, v roku 1955 jej vyšiel album Dotyky noci. Hrala v muzikáloch na Novej scéne a v ďalších mestách (Košice, Praha, Nitra). V súčasnosti účinkuje na doskách SND a v televíznych seriáloch. V roku 2004 porotcovala v súťaži Dievča za milión a hádala povolania v Inkognite. Do tejto roly sa vrátila v roku 2015. Žije v Bratislave, má dcéru Simonu a jej partnerom je dirigent Branislav Kostka.

Sledujte Inkognito v pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!