Zuzana Fialová si zahrá hlavnú rolu v novom seriáli: Jej zvláštna postava vás prekvapí!

Skvelá herečka Zuzana Fialová v najnovšom Inkognite prezradila viac o svojej postave v novom seriáli Delukse, ktorý uvidíte na obrazovkách JOJky.

Inkognito je jediný program, kde si Zuzku Fialovú užijete v tichosti celých 10 minút. Herečka to teda napokon ako-tak zvládla. Hneď po uhádnutí jej identity našimi hádačmi však neostala svojej povesti večne ukecanej herečky nič dlžná. Viac prezradila napríklad aj o svojom účinkovaní v novom seriáli Delukse, ktorý sa už onedlho dostane na obrazovky JOJky. Zuzka v ňom bude jednou z viacerých hlavných postáv. "Je to seriál o tom, čo sa deje za dverami, kde je napísané vstup len pre personál. Je to o tom, čo sa za tými dverami deje," prezradila herečka, ktorá v seriáli bude stvárňovať riaditeľku hotela. Ďalšie postavy budú hrať jej hereckí kolegovia, ako napríklad Ľuboš Kostelný, Daniel Fischer, Ivan "Tuli" Vojtek, Alexander Bárta či Diana Mórová. Seriál je podľa herečky o tom, ako si udržať zamestnanie, keď máte šialeného zamestnávateľa. 

Zdroj: Sklenená izba

​Navyše sa budú musieť zamestnanci potýkať s mnohými nástrahami ich práce, najmä v súvislosti s ich neporiadnymi hosťami. Dej sa bude odohrávať v malom mestskom päťhviezdičkovom boutique hoteli v centre Bratislavy, v ktorom by ste rozhodne nechceli bývať. "My máme šialeného zamestnávateľa, ktorý miluje celebrity a fotenie sa so slávnymi ľuďmi. Permanentne chce celý svoj personál povyhadzovať z hotela, lebo má nesplniteľné požiadavky. Napríklad chce mať v hoteli celebrity, pretože súťaží s vedľajším Pomajbovým hotelom, ktorý má tiež celebrity," pokračuje Fialová. Obetaví zamestnanci s vypätím síl robia všetko pre to, aby sa hostia napriek všetkým týmto úskaliam cítili dobre. Každá epizóda bude samostatným príbehom o nových hosťoch a komplikáciách, aké dokáže nastražiť len život v hoteli. Podľa Fialovej boli navyše všetci v seriáli na seba veľmi milí, a preto sa v ňom cítila ako taká kreslená postavička. 

Sledujte Inkognito každý pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!