Čože je to 50-ka? Mišo Hudák v Inkognite zažije veľkolepú oslavu životného jubilea!

Obľúbený moderátor a zabávač z Inkognita oslávi už vo štvrtok 27. júna okrúhlu 50-ku. V Inkognite si však už dnes preňho všetci pripravili špeciálne prekvapenie.

Inkognito patrí už dlhé roky medzi vaše najobľúbenejšie relácie a jeho neodmysliteľnou súčasťou je aj moderátor a zabávač Mišo Hudák. Jeho humor a skvelé vtipy všetci zbožňujú a nečudo, že si už domov odniesol aj sošku OTA. Moderátor má krásnu rodinku. Z prvého manželstva mu robí radosť syn Šimon a dcéra Eva a so súčasnou partnerkou vychováva syna Huga. Určite nikomu neunikne neskutočná podoba Šimona so svojím otcom. Miša Hudáka diváci jednoducho milujú. Vždy má poruke bohatú zásobu ostrovtipov, ktorými dokáže pobaviť kolegov hádačov, publikum, moderátora i divákov. Neraz ich priam sype ako na počkanie. 

V histórii novodobého Inkognita sa stalo len jediný raz, kedy Mišo nezasadol na hádačskú stoličku. A keďže už o pár dní vo štvrtok 27. júna zabávač a hádač z Inkognita oslavuje skvelých a okrúhlych 50 rokov, práve dnešná časť bude venovaná jemu. Mišo zažije kopec prekvapení a zaspieva si spolu so svojím bratom Alexandrom a ich kapelou Žobráci. Máte sa tak rozhodne na čo tešiť. 

Mišo Hudák si v Inkognite zaspieval k svojim 50. narodeninám spolu s bratom Alexandrom a kapelou Mišo Hudák si v Inkognite zaspieval k svojim 50. narodeninám spolu s bratom Alexandrom a kapelou Zdroj: TV JOJ

Sledujte Inkognito, v ktorom Mišo Hudák oslávi svoje 50. narodeniny, dnes o 20:35 na JOJke!