Nečakané priznanie Maroša Kramára: Za ostatnými hádačmi už akosi nestíha!

Maroš Kramár sa priznal, že ako celebritný hádač občas svojim kolegom z Inkognita nestíha. Je to naozaj tak alebo je len priveľmi sebakritický?

Obľúbený herec a hádač Maroš Kramár bol súčasťou Inkognita ešte v jeho prapočiatkoch, keď sme ho na JOJke vysielali medzi rokmi 2003 až 2007. Inkognito sa neskôr vrátilo v novej verzii v roku 2015 a odvtedy láme rekordy v sledovanosti. Časom sa pritom vrátil aj samotný Maroš Kramár, ktorý si musel tak trocha zvyknúť na nové prostredie. Dnes priznáva, že za ostatnými hádačmi občas akosi nestíha. "Títo chlapci sú takí rýchli, že je to pre mňa nová doba. Kedysi sme mali pomalé filmy a pomalú dobu, no teraz to ide všetko oveľa rýchlejšie a je to také klipové. Chlapci už vyrastajú v tom, takže sa tomu prispôsobili," myslí si herec.

​Maroš má preto pocit, že niekedy je oproti stabilnému jadru akosi pomalý. "Ja už sa tu chodím len zabávať na nich, na Mišovi, na Čekym, na chlapcoch. Je to iné, ako kedysi, ale ľudia to majú radi. Je dobré, keď sa ľudia zúčastňujú niečoho, čo je úspešné," dodal Kramár. Treba však uznať, že Maroš zapadol aj do novej partie raz-dva a vôbec sa nezdá, žeby za ostatnými nestíhal. Maroša uvidíte aj dnes večer v premiérovom Inkognite s tajným hosťom Lacom Lučeničom. 

Sledujte Inkognito dnes o 20:35 na JOJke!