Problémy s popularitou? Jurajovi "Šokovi" Tabačkovi občas sláva vôbec nepomáha!

Mnohí ľudia si myslia, že našim známym tváram z obrazovky sa všetko raz-dva prepečie, napríklad aj u policajtov. Juraj "Šoko" Tabaček je však živým dôkazom, že to tak rozhodne nefunguje.

Pozná ho celé Slovensko, no aj tak mu to v niektorých veciach nepomáha. Humorista a herec, ktorého poznáte aj z Inkognita, Juraj "Šoko" Tabaček už vie, že popularita zaňho pokuty nezaplatí. Väčšinou srší humorom a baví všetkých naokolo. Okrem hviezdenia na hádačskej stoličke v Inkognite si nedávno zahral aj postavu submisívneho policajta v seriáli Delukse. Šoko sa však netají tým, že ak treba, do policajtov sa vie niekedy aj poriadne obuť, predovšetkým vo svojich stand-upových vystúpeniach. "Nemám s tým problém, no za poslednú dobu som nemal vôbec zlé skúsenosti s policajtmi. Zastavili ma a bolo to vždy príjemné. Ale keď treba, tak sa do nich rád pustím," prezrádza Šoko, ktorého policajti vo výkone služby bez problémov identifikujú. 

​V skutočnosti však jeho popularita vôbec nie je poľahčujúca okolnosť. Nepomáha mu ani to, že je známy z televíznej obrazovky. "Väčšinou to nie je tak, že pán Tabaček, v poriadku, choďte. Normálne preberú veci. Minule som sa tiež hádal s jednými, lebo tvrdili, že som mal zapnuté hmlové svetlá a niekoho som oslňoval. Ja som im tvrdil, že sú podmienky, kedy by mali byť zapnuté. A oni povedali, tak dobre. A dali mi pokutu za neosvetlenú značku," smeje sa obľúbený herec, ktorému pred policajtmi nepomôže ani to, že ho pozná celé Slovensko. 

Sledujte Inkognito opäť v pondelok a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!